MENY
×
Harmonie

Dette er Harmonie!

Bli med inn i kulissene til Norges største leverandør av Dører, Vinduer og Garasjeporter! Denne lille filmsnutten gir deg ett innblikk i vår verden!  

Skikkelig ytterdør

Slik er en skikkelig dør bygget opp!

Kvalitet, kvalitet, kvalitet! Det er det eneste som står i hodet vårt når vi produserer dører. Det er også det eneste som bør stå i hodet ditt når du skal velge dør. Når vi snakker om kvalitet, snakker vi om alt fra design til antall skruehull og hvordan døren er bygget.

U-verdi

Hva er riktig U-verdi og hvorfor er det viktig?

Når du skal ha ny dør er U-verdi et begrep du garantert kommer til å høre igjen og igjen. Hva betyr egentlig dette ordet og hvorfor er det viktig?

Miljøbilde

10 viktige ting når du skal velge ytterdør!

Farger, tykkelse, glass eller ikke glass, type lås, isolasjonsverdi, tetthet og mye, mye mer. Her er 10 viktige ting å tenke på når du skal velge ytterdør.

Garasjeport

Dette må du tenke på om du skal ha ny garasjeport!

Gjør porten høy, gjør døren bred. Men hvor bred og høy skal egentlig en garasjeport være? Og hva bør du tenke på når du skal ha ny?

garasjeportkatalog

Garasjeportbrosjyre

Ny brosjyre med oppdatert informasjon og nye produkter!

dørkatalog

Dørbrosjyre

Harmonie kvalitetsdører! I år lanserer vi en helt ny serie av ytterdører, den har vi kalt Fjord og Fjeld! La deg inspirere av vårt store utvalg av lekre dører.

vindusbrosjyre

Vindusbrosjyre

La deg inspirere av lekre vinduer i vår nyeste vindusbrosjyre!