MENY
×

Nyttig informasjon om innerdører

Hvordan er innerdører bygget opp og hva er forskjellen på de forskjellige variantene? Hvordan måler man en innerdør og hva er en standard dør?  

Montering av Harmonie ytterdør

Her finner du monteringsanvisning for Harmonie sine ytterdører.

Slik bytter du ytterdør selv

Å bytte ytterdør kan gjøre underverker, både når det gjelder innekomfort og det visuelle. Her er vår guide til hva du trenger og hvordan du kan bytte ytterdører selv. Husk at nye dører også isolerer bedre enn gamle, så det er mer enn bare estetiske grunner til å bytte ut dørene dine.

vedlikehold dører

Vedlikehold av dører

Godt vedlikehold er viktig for å ivareta dørene, og resulterer i økt levetid på produktene. Vedlikeholdet er enkelt og det er fort gjort. Som regel kreves kun rengjøring der det ikke har oppstått skader. Bruk alminnelige rengjøringsprodukter, for eksempel oppvaskmiddel. Ikke bruk midler som kan ripe eller skade overflaten (slik som løsemiddel, stålull etc). Fukt […]

Skikkelig ytterdør

Slik er en skikkelig dør bygget opp!

Kvalitet, kvalitet, kvalitet! Det er det eneste som står i hodet vårt når vi produserer dører. Det er også det eneste som bør stå i hodet ditt når du skal velge dør. Når vi snakker om kvalitet, snakker vi om alt fra design til antall skruehull og hvordan døren er bygget.

Garasjeport

Dette må du tenke på om du skal ha ny garasjeport!

Gjør porten høy, gjør døren bred. Men hvor bred og høy skal egentlig en garasjeport være? Og hva bør du tenke på når du skal ha ny?