MENY
×

Årets viktigste sykkeltur

Systemhus sykler i disse dager Oslo-Paris for å samle inn penger til Barnekreftforeningen og vi i Harmonie er stolte av å få være med som gullsponsor på årets viktigste sykkeltur.

Gjennom Systemhus sitt samarbeid med Team Rynkeby vokste ideen frem om at kunne de sykle Oslo – Paris, for en sak de brenner for, så kunne Systemhus også det. Systemhus inviterte sine største samarbeidspartnere med på turen, og som gullsponser følger Harmonie nå årets viktigste sykkeltur, med mål om å samle inn 1 MNOK i løpet av turen som strekker seg fra 2. – 24. august. Du kan bidra og følge innsamlingen her.

 

Et forbilledlig sykkellag

Team Rynkeby har som hovedoppgave å samle inn penger til Barnekreftforeningen. De arrangerer og deltar på ulike arrangement og dugnader gjennom hele året. I juli måned, sykler alle de Nordiske Rynkeby lagene til Paris, fra hver sin hovedstad. Mange av de som deltar her har virkelig fått kjent på kroppen tider med tøffe utfordringer, og hvordan det er å ikke ha et «Friskt Hjem» rundt seg.

Deltagerne forplikter seg også til å gjøre en innsats for å samle inn penger til det gode formålet ved å skaffe sponsorer og private bidrag i sitt lokale miljø i forkant og under turen. Da oppfordrer de til å gå sammen om å lage arrangement og aktiviteter som gjør det enkelt for bedrifter, samarbeidspartnere og privatpersoner å bidra.

 

Vil du bidra til denne gode saken?

Send sms med kodeord «systemhus» til 02099 eller Vipps et valgfritt beløp til 88340. Du kan også gi ditt bidrag her https://minaksjon.barnekreftforeningen.no/forskning/5-11404.

 

Harmonie Norge er gullsponsor, og kjører følge(bo)bil og er med i teamet for å gi deltakere nok mat, drikke og hvile. Vi er stolte av å få lov til å være med på et slik fantastisk opplegg, ingenting gleder oss mer enn å få støtte en slik god sak.
Fra Harmonie stiller vår egen Lars Terje Bryhn, og han kan fortelle om fantastiske to første dager sammen med Systemhuslaget, og støtteapparatet.