MENY
×

Dette er Harmonie!

Bli med inn i kulissene til Norges største leverandør av Dører, Vinduer og Garasjeporter – Harmonie Norge!

Vi har fått produsert en filmsnutt for å kunne gi deg ett innblikk i vår verden!

Harmonie Norge AS er en av hovedaktørene i bransjen i Norge, og vi har store ambisjoner videre! Vi vet at vi må ligge fremst når det kommer til produktdesign og sortiment, logistikkfunksjon og markedsorientering. Vi er genuint opptatt av kvalitet, og at produktene våre holder optimal kvalitet er for oss en selvfølge. Vi vet også hvor viktig det er at ordre blir levert til rett tid, derfor har vi satt logistikk høyt hos oss for å sikre at kjøpsprosessen er enkel hos oss.

 

Varemerket Harmonie har en god forankring og er vel ansett i markedet. Harmonie Norge AS har kontorer og lager i Stokke i Vestfold og besitter totalt ca. 10 000 kvm., hvorav ca 9500 kvm. er til lager. Vi har mye lagerførte varer fra vårt store sortiment for å sikre omgående levering. Med sine 24 ansatte, som hver dag brenner for faget sitt, sikres kvaliteten i alle ledd. Vi har dyktige folk innenfor hvert fagområde.

 

Harmonie har som målsetting å være aller best på markedet. Dette krever at vi fører et målbevisst kvalitetsarbeid i alle ledd over tid, og en innehar en profesjonell holdning til våre kunder. I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet – og vi håper du velger nettopp ett Harmonie produkt til ditt hus!

 

Lurer du på hvor du kan få kjøpt noen av våre produkter? Klikk deg inn på forhandleroversikten vår og søk etter din by eller ditt sted, så får du opp din nærmeste forhandler.