MENY
×
SVAR:

Her må du tenke bruksrommet døren skal stå i, og hva du ønsker å legge i en dør. Når det kommer til kvalitet har du 3 valgmuligheter: Formpresset, kompakt og massiv.

Formpresset: Enkel dør med honeycomb fylling. Rimelig dør, men gir ikke særlig god lydreduksjon.

Kompakt: En god dør med kjerne av rørspon. Kompakt dør har vesentlig bedre lydreduksjon og er tyngre enn en formpresset dør. Er absolutt å anbefale.

Massiv dør: Massiv stamme, kombinert med splittet ramtre, som gir en meget stabil dør med kvalitet ned til minste detalj. Man kjenner på tyngden og kvalitet i disse dørene når man åpner de. Våre massive dører har en fantastisk overflate finish.

Kombinert karm med pakning vil gi en ytterlige dempende lydeffekt!

Tips! Om du for eksempel har 6 dører i en gang, kan du velge 3 stk kompakt dører inn til feks toalett, soverom og vaskerom for å oppnå bedre lydreduksjon, og de andre i formpresset utgave om en trenger å tenke økonomi, men alikevel kan oppnå en bedre opplevelse av bruk i hverdagen. Overflaten til formpresset og kompakt er lik, så utseendemessig har dette ikke noe å si.

Når det gjelder design og utseende har Harmonie dører for moderne stil, med rene linjer og slette dører. Og for klassiske hus og stil, har vi et bredt sortiment der også.

 

Hva er forskjell på innerdører