MENY
×

Velg farge på din dør!

2020 er tid for refleksjoner over fremtiden, og som Jotun selv sier det: en hyllest til fargene.
Vi fortsetter å utfordre: Velg farge på din dør!

Hadde du satt deg mål for det nye tiåret? Nye reiser, nye mål innen jobb eller kjærligheten? Så ble alt snudd på hode. Hele verden ble låst ned, og planer og drømmer lagt på is. Men da kan man få utløp for drømmene sine i egne omgivelser. Aldri har vi vært mer hjemme enn vi er nå, og hvem vet hvordan verden ser ut fremover?

En ting vet vi: Man ønsker å ha det fint og koselig hjemme, og trives i eget hjem. Vi ønsker å være unike og at vår personlighet skal vises i hjemmet vårt. Jotuns globale fargesjef Lisbeth Larsen forteller om hva de tenker på når de skal lage en ny farge;

– Når vi skal designe en ny farge, spør vi alltid oss selv hva vi ønsker at fargen skal uttrykke. For det handler om mer enn en ny farge. Det handler om en tolkning av tendenser i samfunnet, og hva vi tror vil være viktig for folk i tiden som kommer.
Dette ønsker vi å støtte opp om med våre farger.

Fargene i Jotun sitt fargekart har fått navn som reflekterer en optimistisk fremtidstro; i kombinasjon med individualitet og nysgjerrighet.

Harmonie går for farger

Harmonie følger trenden når det gjelder farger på våre dører, og vi elsker å se at våre kunder gjør det samme. Mer enn noen gang velges det dører i farger, både på ytter- og innerdører. På Bygg Reis deg oktober 2019 viste vi frem et stort spekter av dørene våre i fantastiske farger, og responsen var så god! Takk til alle som var innom standen vår! Her ser dere noen bilder av dørene vi viste frem.

Hva med en rosa innerdør med sorte vridere?

 

Dør i akkurat den fargen du ønsker

Det er utrolig gøy å kunne komme med fargekoden en ønsker på veggen hjemme og få lik farge på din Harmonie dør. Sorte ytterdører har vært tydelig i trendbildet over en flere år, men det er først i de siste årene vi ser en markant økning på at folk ønsker sorte eller andre spennende farger på sine innerdører – for å matche stilen inne. Tiden der alle skulle ha hvite innerdører er over, og vi elsker å følge med på utviklingen i interiørverden. Vår oppfordring er: Velg farge på din dør for et mer personlig uttrykk! Nyhet i 2019 er at du nå på hver dør kan se døren i akkurat den NCS fargen du ønsker. Her ser du en film om hvordan du bruker fargevelgeren. Ha gjerne fargekodene fra Jotun som et hjelpeverktøy for å finne NCS koden du er ute etter.

Og husk – hos oss har vi et stort utvalg i standardfarger, men du har også mulighet til å få døren i akkurat den fargen du ønsker deg mot et tillegg i pris. Følg oss gjerne på instagramkontoen vår @harmonienorge, hvor vi deler mye deilig inspirasjon fra vår verden.
Legg merke til Jotun sitt nye fargekart for 2020. Fortsatt er fargene rolige, dempet, og glir over i en støvete fargepalett. Over ser dere noen av dørene våre i Jotuns vakre fargekart fra 2018 og 2019.

 

Norges vakreste hjem 2017

Under ser dere en liten serie med inspirasjonsbilder fra vinner av Norges vakreste hjem 2017, Kristin og Borgar Lindhjem. I 2015 bygde de sin rålekre funkisvilla på Ryen i Oslo. Paret har valgt kreative løsninger både ved valg av ytterdør / inngangsparti og innerdører. Legg merke til valget av samme farge på dør og vegger i inngangspartiet, noe som gir et helt unikt uttrykk på huset. Inne har de blant annet valgt sort Håkon skyvedør med sprosser fra Harmonie. Vi bare digger stilen deres! Følg og sjekk ut instagramkontoen deres @studiolindhjem for mer inspirasjon.

Telemarkhytter er utrolig flinke i sine fargevalg. Legg merke til hvor stilrent det blir med lik farge på ytterdør og innerdører!
Dette bildet tilhører instagramkontoen @kleivanebekken som har valgt rød ytterdør fra Harmonie
Her har kunde valgt Jotuns Pale Line på vegg og karm som har NCS koden S2005-G70y
Her har Studio Lindhjem valgt fargen Elegant på sin innerdør for å skape harmonie i rommene som glir inn i hverandre.
Gjør som Stian Rod, mannen bak instagramkontoen @stianrod, og velg sorte innerdører!