MENY
×

Velg farge på din dør!

Vi ser en voksende trend i det å velge farge på både innerdører og ytterdører. Vår utfordrer deg: Velg farge på din dør! Farger har lenge vært tydelig i trendbildet, og i 2018 ble fargen blå kåret til årets farge av Fargerike. Samtidig viste Jotun til rødbrune, fersken og grønne nyanser. Vi følger nøye med utviklingen i trendbildet, og 2019 blir ikke mindre fargerikt…

Vi konstaterer at når det kommer til fargetrender, er en ting sikkert. Farger gjelder som aldri før, og begge aktørene begrunner valget med at ønsket om ro er en ny trend.

 

Kreativ leder i Fargerike, Tale Olivia Henningensen, utdypet valget av fargen blå på denne måten:

– I en tid der alt bare skal gå raskere og raskere, har vi behov for å finne ro og samle krefter. Blått er en farge som lindrer, helbreder og gir energi i form av å dempe stress. Derfor måtte det bli blått i 2018.

 

Videre leser vi at Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, kommer med følgende utsagn om Jotun sitt nye fargekonsept for 2019, JOTUN IDENTITY:

– Hjemmet er historien om hvem vi er. Fortalt gjennom tingene vi gir plass til og fargene vi omgir oss med.

 

 

Dør i akkurat den fargen du ønsker

Det er utrolig gøy å kunne komme med fargekoden en ønsker på veggen hjemme og få lik farge på din Harmonie dør. Sorte ytterdører har vært tydelig i trendbildet over en flere år, men det er først i de siste årene vi ser en markant økning på at folk ønsker sorte eller andre spennende farger på sine innerdører – for å matche stilen inne. Tiden der alle skulle ha hvite innerdører er over, og vi elsker å følge med på utviklingen i interiørverden. Vår oppfordring er: Velg farge på din dør for et mer personlig uttrykk!

Og husk – hos oss har vi et stort utvalg i standardfarger, men du har også mulighet til å få døren i akkurat den fargen du ønsker deg mot et tillegg i pris. Følg oss gjerne på instagramkontoen vår @harmonienorge, hvor vi deler mye deilig inspirasjon fra vår verden.
Legg merke til Jotun sitt nye fargekart for 2019. Fargene er rolige, dempet, og glir over i en støvete fargepalett. Over ser dere noen av dørene våre i Jotuns vakre fargekart fra 2018 og 2019.

 

Forsidebildet tilhører instagramkontoen @kleivanebekken som har valgt rød ytterdør fra Harmonie – råkult!

 

En annen ting som har dukket opp i trendbildet er å ha dør og lister i samme farge som veggen. Dette gir et behagelig, spennende og overraskende element i et personlig hjem.

 

Gjør som Stian Rod, mannen bak instagramkontoen @stianrod, og velg sorte innerdører!

 

Norges vakreste hjem 2017

Under ser dere en liten serie med inspirasjonsbilder fra vinner av Norges vakreste hjem 2017, Kristin og Borgar Lindhjem. I 2015 bygde de sin rålekre funkisvilla på Ryen i Oslo. Paret har valgt kreative løsninger både ved valg av ytterdør / inngangsparti og innerdører. Legg merke til valget av samme farge på dør og vegger i inngangspartiet, noe som gir et helt unikt uttrykk på huset. Inne har de blant annet valgt sort Håkon skyvedør med sprosser fra Harmonie. Vi bare digger stilen deres! Følg og sjekk ut instagramkontoen deres @byggreisdeg for mer inspirasjon.

 

 

 

 

Sort ytterdør - farger 2018 - Harmonie

Se hvor lekkert inngangspartiet til Kristin og Borgar Lindhjem er! De er vinner av Norges vakreste hjem 2017. De har valgt en sort ytterdør fra oss mot en sort vegg som gir et helt rått uttrykk! Døren her er Langeby fra vårt sortiment – uten sparkeplate.

 

 

Sort skyvedør - farger 2018 - Harmonie

Kirstin og Borgar har valgt å gå for en skyvedør i sort fra Harmonie. Kjempelekkert synes vi!

Sort ytterdør Harmonie

Det er viktig at en ytterdør er like fin på innsiden, det er tross alt der vi ser den mest! Her ser dere ytterdøren til Kristin og Borgar fra innsiden.

Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Meld deg på nyhetsbrev