MENY
×

Sett farge på tilværelsen – velg farge på din dør!

Vi ser en voksende trend i det å velge farge på både innerdører og ytterdører. Vår utfordrer deg: Velg farge på din dør! Farger har lenge vært tydelig i trendbildet, og i 2018 ble fargen blå kåret til årets farge av Fargerike. Samtidig viser Jotun til rødbrune, fersken og grønne nyanser.

Vi konstaterer at når det kommer til fargetrender, er en ting sikkert. Farger gjelder som aldri før, og begge aktørene begrunner valget med at ønsket om ro er en ny trend.

 

Kreativ leder i Fargerike, Tale Olivia Henningensen, utdypet valget av fargen blå på denne måten:

– I en tid der alt bare skal gå raskere og raskere, har vi behov for å finne ro og samle krefter. Blått er en farge som lindrer, helbreder og gir energi i form av å dempe stress. Derfor måtte det bli blått i år.

Ytterdør Oslo Blå

Her ser dere vår stilrene ytterdør OSLO i blåfarge. Døren kan fås i alle våre standardfarger. (Døren kan også komme i akkurat den fargen du ønsker mot et tillegg i pris.)

 

Dør i akkurat den fargen du ønsker

En annen ting som har dukket opp i trendbildet er å ha dør og lister i samme farge som veggen. Dette gir et behagelig, spennende og overraskende element i et personlig hjem. Da er det utrolig gøy å kunne komme med fargekoden en ønsker på veggen hjemme og få lik farge på din Harmonie dør. Sorte ytterdører har vært tydelig i trendbildet over en flere år, men det er først i de siste årene vi ser en markant økning på at folk ønsker sorte eller andre spennende farger på sine innerdører – for å matche stilen inne. Tiden der alle skulle ha hvite innerdører er over, og vi elsker å følge med på utviklingen i interiørverden. Vår oppfordring er: Velg farge på din dør for et mer personlig uttrykk!

Ytterdører i standard farger - Harmonie

Her ser du noen av fargene i vårt standardsortiment. Disse dørene er fra vår serie Fjord & Fjell.

 

Og husk – hos oss har vi et stort utvalg i standardfarger, men du har også mulighet til å få døren i akkurat den fargen du ønsker deg mot et tillegg i pris. Følg oss gjerne på instagramkontoen vår @harmonienorge, hvor vi deler mye deilig inspirasjon fra vår verden.

 

 

 

Under ser dere en liten serie med inspirasjonsbilder fra vinner av Norges vakreste hjem 2017, Kristin og Borgar Lindhjem. I 2015 bygde de sin rålekre funkisvilla på Ryen i Oslo. Paret har valgt kreative løsninger både ved valg av ytterdør / inngangsparti og innerdører. Legg merke til valget av samme farge på dør og vegger i inngangspartiet, noe som gir et helt unikt uttrykk på huset. Inne har de blant annet valgt sort skyvedør med sprosser fra Harmonie. Vi bare digger stilen deres! Følg og sjekk ut instagramkontoen deres @byggreisdeg for mer inspirasjon.

 

 

 

 

Sort ytterdør - farger 2018 - Harmonie

Se hvor lekkert inngangspartiet til Kristin og Borgar Lindhjem er! De er vinner av Norges vakreste hjem 2017. De har valgt en sort ytterdør fra oss mot en sort vegg som gir et helt rått uttrykk! Døren her er Langeby fra vårt sortiment – uten sparkeplate.

 

Sort skyvedør - farger 2018 - Harmonie

Kirstin og Borgar har valgt å gå for en skyvedør i sort fra Harmonie. Kjempelekkert synes vi!

Sort ytterdør Harmonie

Det er viktig at en ytterdør er like fin på innsiden, det er tross alt der vi ser den mest! Her ser dere ytterdøren til Kristin og Borgar fra innsiden.

Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Meld deg på nyhetsbrev