MENY
×

Harmonie Hjertesak 2019

Harmonie Hjertesak ble opprettet i 2017, og er et prosjekt som ligger Harmonie sitt hjerte nært. Prosjektet gikk ut på å støtte en eller flere frivillige ildsjeler i fylket vårt – og for en respons vi fikk! I fjor, 2018 kjørte vi også hjertesaken, og vi ble rørt over alle søknadene som kom inn. Derfor vil vi også i år gå i gang med Hjertesaken, les mer om våre tanker rundt årets Hjertesak, og hvor du skal henvende deg for å søke.

 

Over 40 søknader kom inn i fjor, alle fra fantastiske ildsjeler som brant for sine viktige formål. Vi ble rørt over å lese om innsatsen, timene, nærheten og varmen som finnes i fylket vårt. I fjor gikk hoved donasjonen vår til Epitel ved Elin og Jan Brastein. Epitel drives på frivillig basis og hjelper mennesker som er utsatt for psykisk vold. De ble nominert av mennesker de har hjulpet. Vi ga også støtte til barnehjemmet MyHome ved Leif Arild og Petal Anne Jensen. De ble nominert av kollegaer som kunne fortelle om utallige timer som ble lagt ned for å hjelpe de aller svakeste. Saken om Epitel kan du lese her, og saken og MyHome kan du lese her. Vi delte også ut støtte til to ildsjeler på Fitjar som driver Union Mission To Life ved Lars Paul Tislevoll. Ungdomsklubben på Fitjar fikk også penger til å drive sitt flotte, rusfrie ungdomsarbeid. Vi valgte å fortsette å støtte to hjertesaker fra 2017, Marion Klevestad «brøddama» som du kan lese om her, og Georgs gave.

 

Her får Elin Brastein utdelt pengestøtten i 2018. Takk for innsatsen du gjør Elin, og fortsatt lykke til!

 

Her for Leif Arild Jensen utdelt pengestøtten av Harmonie, sommeren 2018. Takk for den utrettelige innsatsen dere legger ned!

 

Det finnes mennesker i vårt fylke som legger ned utallige timer, energi og penger for å hjelpe andre. De brenner for å kunne utgjøre en forskjell for noen som trenger det litt ekstra. Vi hører ikke mye om de, men allikevel står de på, uke etter uke, år etter år, og krever ingenting tilbake. Motivasjonen deres ligger i hjertet. Og det er disse hjertene vi vil sette fokus på og fortelle om. Vi håper det kan avlaste noe, hjelpe og støtte. Og kanskje blir det flere som blir inspirert til å være med å utgjøre en liten forskjell?

 

HARMONIE HJERTESAK 2019

Vi ønsker også i år å sette søkelyset på disse ildsjelene, for å trekke de frem, fortelle om dem, og gi en støtte til en eller flere viktige saker. Vi er helt avhengig av jobben disse ildsjelene gjør! Vet du om en ildsjel som brenner for en god sak, eller er du en ildsjel selv, så send en søknad til hjertesak@harmonie.no

 

HVORFOR GJØR VI DETTE?

Prosjektet ble satt i gang fordi Harmonie som bedrift ønsket å gi noe tilbake til samfunnet. Vi har bygd opp ett solid selskap. Harmonie Norge AS har kontorer og produksjonen i Stokke.

Vi er takknemlige for å kunne sysselsette nærmere 30 mennesker hos oss på Borgeskogen. Videre blir vi, som så mange andre bedrifter ofte kontaktet av flere organisasjoner som ber om en liten donasjon til deres ”hjertesak”.

Harmonie hjertesak ble derfor grunnlagt i 2017, og blir en arena for oss der vi kan utrette en forskjell, og være med å sette fokus på svært viktige saker i vårt samfunn.

 

Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Meld deg på nyhetsbrev