MENY
×

Lyseren Strandpark velger oss

Stillheten som møter deg når du går ned mot den rolige innsjøen Lyseren, er den type stillhet du ikke visste du savnet før du opplever den. Kun avbrutt av en gjedde som bryter vannflaten og gir vakre ringer i vannet. Velkommen til Lyseren Strandpark, en ferieperle av de sjeldne, kun en halvtimes kjøretur fra Oslo.

Som totalleverandør av dører, vinduer og balkongdører til Lyseren Strandpark, som består av 86 hytter og leiligheter, blir en jo stolt når en ser produktene sine i slike omgivelser. Lyseren Strandpark har beliggenhet i naturskjønne omgivelser ved innsjøen Lyseren i Ytre Enebakk. Som de skriver i eget salgsprospekt. – Du trenger ikke vente på ferien lenger. Ferien venter på deg i Lyseren Strandpark.

Du har kanskje sett Sommerhytta på TV2, og fått med deg de vakre omgivelsene? Sommerhytta ble spilt inn på Lyseren Strandpark, og har gitt stor interesse for hyttefeltet. Mange hytter er allerede solgt, men muligheten har ikke gått fra deg. Flere vakre hytter ligger klar for å skape minner med sine nye eiere.

 

Området og hyttene

Som hytteeier i Lyserens ferieparadis får du tilgang til flotte fiske-og bademuligheter og fantastiske turområder like utenfor hyttedøra. (Trykk på link for å se hvilke ytterdør de har valgt.) Du får også tilgang til fotballbane, båt-og badebrygge, grillplass, volleyballbane og flere andre fritidsaktiviteter. Vi i Harmonie legger merke til den flotte utsikten fra hyttene når vi får omvisning. De har tenkt på alt. Hyttene i seg selv holder høy standard tilsvarende vanlig bolig, med romslige rom, flott og innholdsrikt kjøkken, flislagte og lekre bad og åpne stuer med mye lys. De har bevisst valgt fastkarmvinduer for å få store lysflater i rommet forteller prosjektleder i Merkantilbygg, Petter Gautneb. Doble balkongdører med fastkarmvinduer på hver side fra gulv til tak inviterer naturen inn. Vi elsker uttrykket.

Les mer om Lyseren Strandpark på deres nettsider her.

 

 

 

Hyttene i Lyseren Strandpark har store vindusflater som inviterer den vakre naturen inn som en del av hytta. Og hvilepulsen er et faktum.
Tidsriktige og lyse farger sammen med store vindusflater setter rammene for naturen utenfor.

Sommeren slippes inn i hytta

Ikke de verste omgivelsene å legge høstferien til…
På soverommene har de valgt sidehengslede ramsvinduer