MENY
×

Harmonie Norge AS

Harmonie Norge AS er et selskap med ambisjoner for fremtiden. Som en av hovedaktørene i bransjen i Norge, skal vi ligge i fremste rekke hva gjelder produktenes design og sortiment, logistikkfunksjon og markedsorientering totalt sett.

Dette skal forsikre våre kunder at Harmonie Norge AS sine produkter alltid holder optimal kvalitet, at ordrene blir levert til rett tid og at bedriften er forberedt på et skiftende marked.

Varemerket Harmonie har en god forankring og er vel ansett i markedet.

Harmonie Norge AS har kontorer og lager i Stokke i Vestfold og besitter totalt ca. 10 000 kvm., hvorav ca 9500 kvm. er til lager. Her finnes mye fra vårt store sortiment for omgående levering.

Bedriften har 23 ansatte med gode erfaringsgrunnlag hvor kompetansen til hver enkelt er en av grunnpilarene på hvert enkelt fagområde, og for bedriften totalt sett.

Harmonie har som målsetting å være aller best på markedet! Det oppnår vi bare gjennom målbevisst kvalitetsarbeid i alle ledd over tid, og en profesjonell holdning.

I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet og vi håper du velger nettopp ett Harmonie produkt til ditt hus!

Lurer du på hvor du kan få kjøpt noen av våre produkter? Klikk deg inn på forhandleroversikten vår og søk etter din by eller ditt sted så får du opp din nærmeste forhandler

Våre kontorlokaler er i Borgeskogen 36, 3160 Stokke.

Du kan også nå oss på telefon +47 991 04 800 og på salg@harmonie.no