MENY
×

Skyvedør – et smart valg!

Skyvedører gir deg en helt unik mulighet til å spare noen ekstra kvadratmeter i din bolig. Du sitter også igjen med en stilren og funksjonell løsning. Det kreves at du planlegger hvor du vil ha skyvedør før veggen bygges.

Hvorfor velge skyvedør?
Å velge dette er en flott løsning der man ønsker å spare plass. En hengslet dør opptar ca 1,2m2 gulvplass og 0,8 løpemeter møbleringsbar vegg for å svinge 180 grader. All denne plassen kan man få utnyttet ved å bruke skyvedør. Dørbladet «forsvinner» da inn i veggen og du får mer gulvplass og møbleringsbar vegg. Alle Harmonie sine innerdører kan gjøres om til skyvedør hos oss. Vi gjør hele prosessen på eget bygg, og sikrer deg kvaliteten den samme kvaliteten du får på vanlige innerdører. Løsningen passer både til moderne og minimalistisk stil. Les vårt innlegg om farger og trender i 2020 her.

Se en oversikt over alle dørene du kan få som skyvedør her.

Lurer du på hvem som forhandler Harmonie sine produkter i ditt område? Vi har laget en forhandleroversikt til deg her

 

 

Kirstin og Borgar har valgt å gå for en skyvedør i sort fra Harmonie. De har en ren og moderne stil på huset sitt. Kjempelekkert synes vi! Sjekk ut instagramkontoen deres @studiolindhjem for mer inspirasjon. De har brukt døren Håkon og valg sort farge. Døren finner du her.

Du kan velge akkurat hvilken dør du vil fra våre modeller.

Her er det valg sort Håkon 10 sp med messing detaljer. Utrolig lekkert!

Hva med å velge skyvedører inn til ditt walk in closet? Det sparer mye plass, og sikrer et eksklusivt uttrykk!

Målsetting

Her har du en god oversikt over standardmål på innerdører. Det er ikke alltid like enkelt å vite hvordan man skal måle åpningen på døren. Er dine utvendige karm-mål og dørbladmål som på listen, samsvarer de med standard mål. Alle mål er i cm.

skyvedør