MENY
×

Slik er en skikkelig ytterdør bygget opp!

Kvalitet, kvalitet, kvalitet! Det er det eneste som står i hodet vårt når vi produserer dører. Det er også det eneste som bør stå i hodet ditt når du skal velge dør. Når vi snakker om kvalitet, snakker vi om alt fra design til antall skruehull og hvordan døren er bygget.

Å åpne eller lukke en dør kan nesten sammenlignes med et håndtrykk. Enten det dreier seg om et hjertelig velkommen eller et stille farvel, ytterdørene og innerdørene vi bygger skal tåle livene som rører ved dem. Derfor fokuserer vi i Harmonie på kvalitet og design nå vi bygger opp våre ytterdører. Dørene våre skal tåle det norske klimaet. Vi tar deg gjennom: Slik er en ytterdør bygget opp!

De viktigste detaljene er alle detaljene
En dør er skapt for å oppfylle en del essensielle behov. Dagens krav stiller strenge krav til  U-verdi. Ytterdørene fra Harmonie sitt standardsortiment har U-verdier som tilfredstiller dagens krav. Oppbygging av dørene våre er grunnen til dette. I midten av våre dører finner man en kjerne av isolerende polystyren. (I Polar Ekstrem dørene våre er kjernen av polyurethan.) En aluminiumsplate på hver side fungerer som en ekstra fuktsperre. På utsiden av denne igjen, finner man fronten og baksiden, bestående av vannavvisende HDF-plater. Totalt sett utgjør dette et 78 mm tykt dørblad i et fingerskjøtet ramtre i furu. Hos oss får du en tykkere, mer solid og stabil ytterdør.

Ytterdøren – fra innsiden og ut
Selve dørens oppbygning er meget solid. Døren har 12 forboret hull – 6 på hver side. Dette gir en mer stabil karm.
– Ved utvendig belistning kan karmen bli dratt fra hverandre, men med 4 forboredehull yttterst, sikres en stabil karm.

Resultat: Bedre opplevelse for kunde, fornøyd snekker!

Terskel av hardved med slitekant i aluminium sørger for økt holdbarhet. Låskassen er FG-godkjent og svært sikker. Om du kontrollerer at ytterdøren er låst ved å trykke ned håndtaket før du drar på ferie, eller at noen tar i håndtaket mens du er borte, og døren står i den posisjon over flere dager vil varmluft sige ut i en 3 mm sprekk og kaldluft sige inn. Dette fordi hele døren ligger og hviler på kun en del av låsen. Låssystemet ASSA Connect 2500-50 som vi har i dag sørger for at døren alltid har riktig press på pakning. Da sørger man for at døren også alltid er i helt lukket posisjon og man kan være trygg på at den isolerer som den skal. Den nye låsen holder døren tett når den er låst. Den kraftige hakereilen støtter døren opp og blir ikke påvirket av om noen prøver å ta i dørhåndtaket.

Alle dørene våre har 3 side- og høydejusterbare hengsler. Dørene kommer også med helstøpte sprosser der sprossekassett monteres før maling. Da får du en dør uten synlige gjæringer eller skruer og en forseglet overflate utvendig.

Om du velger å gå for en ytterdør med glass i får du alle våre standard dører i 3-eller 4 lags glass. Dette er en medvirkende faktor for lav u-verdi på døren. De fleste modellene våre har lik dekor på innsiden.

Design for alle
Vi ser en utvikling på at folk ikke lenger vil ha det samme som naboen. Vi vil være personlige, og det skal vises igjen i våre hjem. Velg en dør som passer til ditt hus – din stil og dine behov. Visste du at du kan få døren i akkurat den NCS fargen du ønsker? Test gjerne ut valgfri NCS farge på hver dør med vår fargevelger. Derfor leverer vi en lang rekke med forskjellige dører. Vi har både trendy og klassiske dører Se hele vårt sortiment her.