MENY
×

Slik er en skikkelig ytterdør bygget opp!

Kvalitet, kvalitet, kvalitet! Det er det eneste som står i hodet vårt når vi produserer dører. Det er også det eneste som bør stå i hodet ditt når du skal velge dør. Når vi snakker om kvalitet, snakker vi om alt fra design til antall skruehull og hvordan døren er bygget.

En ytterdør er mer enn bare en flate med et håndtak og nøkkelhull i. Det er en møysommelig planlagt og viktig del av hjemmet ditt. Å åpne eller lukke en dør kan nesten sammenlignes med et håndtrykk. Enten det dreier seg om et hjertelig velkommen eller et stille farvel, ytterdørene og innerdørene vi bygger skal tåle livene som rører ved dem.

De viktigste detaljene er alle detaljene
En dør er skapt for å oppfylle en del essensielle behov. Det stilles også krav til ting som for eksempel U-verdi. Ytterdørene fra Harmonie oppfyller samtlige krav og vel så det. I midten av våre dører finner man en kjerne av isolerende polystyren. I Polar Ekstrem er kjernen av polyurethan. En aluminiumsplate på hver side fungerer som en ekstra fuktsperre. På utsiden av denne igjen, finner man fronten og baksiden, bestående av vannavvisende HDF-plater. Totalt sett utgjør dette et 78 mm tykt dørblad i et fingerskjøtet ramtre i furu. Andre leverandører bygger dører på 62 mm. Hos oss får du altså en tykkere, mer solid og stabil ytterdør i forhold til mange andre dører som finnes på markedet.

Ytterdøren – fra innsiden og ut
Selve dørens oppbygning er meget solid. Det er også samtlige hengsler, skruehull og de 115 mm brede karmene. Terskel av hardved med slitekant i aluminium sørger for økt holdbarhet. Låskassen er FG-godkjent og svært sikker. Hengsler som kan justeres i både høyden og sidelengs, samt malte sprosser sørger for et helhetsinntrykk få kan matche. Velger du å sette inn glass i døren vil dette selvsagt være et 3-lags energiglass. Vi har markedets tetteste og mest isolerende dører. Vår standard er høy standard.

Design for alle
Utseende teller også. Derfor leverer vi en lang rekke med forskjellige dører. Vi har eksklusive spesialserier, moderne, klassiske og en lang rekke dører. Vi kan også lage dører på bestilling – ingenting er umulig for oss og våre medarbeidere. Se hele vårt sortiment her.

 

Foto forsidebilde: Telemarkhytter

Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Meld deg på nyhetsbrev