MENY
×

Vinduskatalog 2020/2021

Her kan du bla i vår vinduskatalog som tar for seg alle våre vinduer og profiler.

Vi håper katalogen inspirerer og gir deg svar på hvilken vindustype som passer ditt prosjekt. Det finnes mange tilpasningsløsninger som forenkler vedlikehold og gjør hverdagen enklere. Vi kan tilby glass i flere kvaliteter: Selvrensende, sikkerhetsherdet, anti-kondens, lyddempende og solhemmende. Valget er ditt. Alle våre vinduer og balkongdører er testet etter Norsk dør- og vinduskontroll sine krav. Dessuten får du 10 års garanti på alle vinduer med isoler glass som har overflatebehandling fra fabrikk mot råteskader i vinduets treverk. Du kan se hele katalogen her.

 

Kvalitet er alt for oss

Kvalitet er det eneste som står i fokus når vi produserer våre vinduer. Det er også det som bør stå i fokus når du skal velge ditt vindu. Når vi snakker om kvalitet, snakker vi om alt fra design til antall skruehull, og om hvordan vinduet er bygget opp. Vi gir deg valgfrihet i forhold til om vinduet skal være med eller uten aluminium bekledning. Vi tar ingen snarveier når det kommer til kvalitet. Vinduene våre skal vare i mange år, og må bestå testen.

 

Et værhardt land

Klimaet i Norge strekker seg fra sine lange, varme sommerdager med lyden av sjø som dupper mot et svalberg, til høstens ubarmhjertige stormer og vinterens harde grep. Temperaturforskjellene er store, og det er derfor vi sier at våre vinduer er laget i norsk standard til norske hus. Vi har produksjon med mennesker som sitter på stor kompentanse i sitt fag, og med sansen for et godt stykke håndverk.

Skal du bygge nytt eller restaurere gammelt hus, så er vindu en viktig del av bygget. Vi kan tilby et bredt utvalg av vinduer i høy kvalitet og et mangfold av ­muligheter. Vinduene våre tilfredstiller kravene på U-verdi 1,2 på hele vindus­konstruksjonen (glass, karm og ramme) med 2-lags glass. Harmonie kan også tilby lavenergivindu (3-lag) med U-verdi helt ned til 0,8 på hele konstruksjonen. I tillegg kan man velge aluminium på utsiden av vinduet, noe som forenkler vedlikehold.

 

Detaljene

I Harmonie Norge er vi også opptatt av det estetiske, og det er i detaljene du vil finne forskjellen. Våre aluminiumsvinduer presentert i denne katalogen har egendesignet overganger som vil gi et renere uttrykk enn noen gang.

Vindu aluminium

ALUMINIUMSBEKLEDNING – ENKELT VEDLIKEHOLD Aluminiumskledningen består av dekklister som festes utenpå vinduet som først er malt innvendig og utvendig. Dekklistene kan leveres pulverlakkert i alle RAL-farger. Vi leverer også aluminiumskledde vindu med alle sprosse typer i aluminium. Det settes dermed ingen begrensninger på utforming av vinduene. Aluminiumskledde dører leveres med utvendig brystning av aluminium.

 

 

Vinduet styrker husets karakter

Våre vinduer leveres i to standardprofiler. Slett eller antikk. Det er kun den innvendige rammen som har profil, den utvendige er lik uansett profiltype. Harmonie vinduene leveres ferdig overflatebehandlet med maling fra anerkjent leverandør. I fabrikken maler vi vinduene før glass og beslag monteres, og kommer dermed til på steder som ikke kan males når vinduet er montert. Det gjør at de fabrikkmalte vinduene fra oss har lengre levetid.

 

Vindu aluminium

Vedlikeholdsfritt?

Alle våre vinduer kan leveres med aluminiums-bekledning utvendig. Du beholder fortsatt det vakre trevinduet på innsiden. For deg betyr det mindre maling og mer fritid.

 

Glassegenskaper

Harmonie vinduer leveres med de fleste typer glass som er på markedet. Hovedtypene er to- og trelags energiglass, solreflekterende glass eller støydempende glass.

 

Tetting

For å oppnå en enda lavere U-verdi er det viktig å redusere spalteåpningen mellom karm og ramme på åpningsvinduer. Våre vinduer har doble tetningslister i bunn og topprammen, som en viktig detalj for å isolere bedre.

 

Barnesikring vindu

 

Toppsving med markedets beste toppsvingbeslag og integrert barnesikring

Toppsving vindu

Hva er vel viktigere enn sikkerhet til våre kjære små når det kommer til vinduer? Våre toppsving vinduer leveres med integrert barnesikring, der beslaget er skjult i lukket stilling. Våre vinduer setter sikkerheten i fokus, og sikrer samtidig et estetisk vakkert uttrykk. Vinduene har et av markedets beste toppsvingbeslag. Vinduet kan vendes og låses i 180 grader, noe som forenkler rengjøringen.

 

Fastkarm vindu og Fastkarm Spesial

Fastkarmvindu er arkitektens favoritt. Det passer godt der det ikke er behov for å åpne vinduet for lufting, rengjøring eller rømning. Et fastkarmvindu har større glassflate enn et åpningsvindu i samme størrelse og slipper derfor inn mer lys. Denne vindustypen egner seg godt på store vindusflater. Fastkarm kombinert med sidehengslet eller toppsving gir et moderne og tidløst uttrykk.

Skap et herskapelig uttrykk med et eksklusivt inngangsparti med et buet vindu, eller et vakkert overliggende vindu for mer lys inn i rommet. Et fastkarmvindu kan produseres i nesten hvilken som helst form. Rektangulært, kvadratisk, skråkant eller annen løsning. Vinduene produseres etter mål og form slik du selv ønsker. For å beregne pris på spewsialvindu regner du største bredde x høyde på vinduet x faktor (1,7 eller 2,0) = pris på spesialvindu.

 

Sidehengslet 1, 2, 3,4 og 6 – rams vindu

Sidehengslede ramsvinduer er en tradisjonell vindustype som gir huset stil og særpreg. Vinduet leveres som standard med antikk profil med galvaniserte hengslet, blanke hasper og innvendige storm kroker på hver åpningsramme. Vinduene kan også bestilles med slett profil. Skap en personlig stil ved å velge våre 6-rams vinduer. Våre sidehengslede vinduer er ikke bare for den gamle stilen, men også for nye, moderne hus med en klassisk tilnærming.

 

Topphengslet

Topphengslet vindu passer både i hjemmet, på hytta eller på garasjen. Vinduet har galvaniserte skjulte sidehengsler, blanke hasper og utvendig stormkrok. Topphengslet kan benyttes som rømningsvei hvis vinduet i åpen stilling har en høyde og bredde som til sammen utgjør 1,5 meter. Bredden må også ha ett minimum mål på 50 cm og høyden minimum 60 cm. I tillegg skal underkanten på rømningsvinduet være maksimum 1,2 m over bakken. Skulle det være tatt spesifikke forholdsregler for å lette rømningen, som f.eks. en benk fastmontert under vinduet, vil det være unntaket.

vinduerBalkongdører

Harmonie balkongdører har slett profil. Døren leveres med både høy og lav brystning og kan bestilles med herdet glass om ønskelig. Dørene kan også bestilles med helt glass. Balkongdørene har 3-punkts låssystem med trinnløs vindbrems og tre hengsler. Vrider i matt krom utførelse, med mulighet for at man enkelt kan ettermontere sylinder på disse.

 

Skyvedør

Med stort fokus på det estetiske og at døren enkelt skal kunne åpnes og lukkes, kan vi nå presentere en skyvedør som vil gi rommet en åpen og romslig følese. Ved bruk av skyvedørsløsning får man store vindusflater som slipper inn mye lys, noe som sårt trenges her oppe i nord. En får også utnyttet flere kvadratmeter, og åpner fasaden opp mot uterommet. Innby på denne måten til en flytende sone mellom ute og innerom, og forleng sommersesongen hvert år. Våre skyvedører har skinner i øvre og nedre karm, som gjør at døren glir lett når den skal åpnes og lukkes. Våre skyvedører leveres i en solid karm som er 203 mm bred, og med superenergi glass. Alle våre skyvedører kan leveres med SoftClose løsning.

 

Skyvedør

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn
Meld deg på nyhetsbrev