MENY
×

Vinduer

Kvalitet du kan stole på

 

Alle Harmonie sine produkter leveres med førsteklasses råvarer fra solide produsenter. Harmonie benytter kjerneved av furu, som er mer motstandsdyktig mot fukt, råte og sopp. Kjerneveden i furu har lukkede celler og er dermed å betrakte som «impregnert» fra naturens side.Vinduene er godt isolerte og produsert etter norsk standard og norske hus.

Skal du bygge nytt eller restaurere gammelt hus, så er vindu en viktig del av bygget. Vi kan tilby et bredt utvalg av vindu i høy kvalitet og mangfold av muligheter. Våre balkongdører har profilert speil, som passer fint i alle typer bygg.

Harmonie sine produkter tilfredstiller kravene på U-verdi 1,2 på hele vinduskonstruksjonen (glass, karm og ramme) med 2-lags glass. Harmonie tilbyr også lavenergivinduer (3-lag) med U-verdi ned i 1,0 på hele konstruksjonen.

U-verdien til ett vindu sier noe om hvor god evne vinduer har til å holde varmen. Det er likevel ikke en selvfølge at du får vinduer med U-verdi 1,2 eller 1,0 dersom du bestiller nye vinduer til eksisterende bolig. Besparelsen ved å skifte til energi-effektive vinduer vil variere fra tilfelle til tilfelle, men varmetapet vil reduseres.

Alle våre standard vinduer og balkongdører er testet og CE merket etter Dansk Teknologisk institutt sine krav. Dessuten får du 10 års garanti på alle vinduene med isoler glass som har overflatebehandling fra fabrikk mot råteskader i vinduets treverk.

Se vår vindusbrosjyre