Tilbehør
Se i AR
Monteringssett - Ytterdør Komplett med 20 kiler/ 12 skruer

Monteringssett - Ytterdør

Komplett med 20 kiler/ 12 skruer

Varenr: 134576
NOBB-nr.52322563
Justerbare karmskruer 12stk
Kiler 20stk
290,-

Monteringssett Ytterdør - Komplett med 20 Kiler og 12 Skruer

Dette komplette monteringssettet for ytterdør gir deg alt du trenger for en sikker og stabil installasjon. Med kvalitetskomponenter som inkluderer kiler og skruer, sikrer dette settet at ytterdøren din monteres korrekt og pålitelig.

Egenskaper:

  • Komplett sett: Inneholder 20 kiler og 12 skruer, som gir alle nødvendige komponenter for en grundig og sikker montering av ytterdører.
  • Enkel installasjon: Designet for enkel bruk, gjør dette settet det mulig for både profesjonelle og hjemmefiksere å installere ytterdører med letthet og presisjon.
  • Sikker og stabil montering: Kiler og skruer arbeider sammen for å sikre at døren er riktig justert og festet, noe som gir optimal funksjon og holdbarhet.
  • Universell bruk: Passer til de fleste typer ytterdører, noe som gjør det til et fleksibelt valg for ulike dørinstallasjoner.

Monteringssett Ytterdør - Komplett med 20 Kiler og 12 Skruer er det ideelle valget for de som ønsker å sikre en nøyaktig og pålitelig installasjon av ytterdører. Med dette settet kan du være trygg på at døren din er korrekt montert og vil fungere perfekt over lang tid.