Tilbehør
Se i AR
Voks flaske - Dører Flaske à 100 ml

Voks flaske - Dører

Flaske à 100 ml

Varenr: 154068
NOBB-nr.52289512
Størrelse 100ml
135,-

Voksflaske for Ytterdører - 100 ml

Denne voksflasken er spesielt utviklet for å gi ytterdører en beskyttende og glansfull overflate. Med sin brukervennlige applikasjon og effektive formel, er denne voksen ideell for å vedlikeholde og forbedre utseendet til ytterdørene dine.

Egenskaper:

  • Effektiv beskyttelse: Voksen gir en beskyttende overflate som bidrar til å motstå smuss, fuktighet og mindre riper, og forlenger dermed dørens levetid.
  • Glansfull finish: Etterlater en jevn og skinnende overflate som fremhever dørens naturlige skjønnhet.
  • Enkel påføring: Flasken er designet for brukervennlig påføring, noe som gjør det enkelt å oppnå et profesjonelt resultat uten behov for spesialverktøy.
  • Spesielt for ytterdører: Formulert for å tåle utendørs forhold, noe som gjør den til en praktisk løsning for å beskytte ytterdørene dine.
  • Kompakt størrelse: Flasken på 100 ml er lett å håndtere og oppbevare, og gir tilstrekkelig mengde voks for flere påføringer.

Voksflaske for Ytterdører - 100 ml er den perfekte løsningen for de som ønsker å vedlikeholde og forbedre utseendet til ytterdørene sine. Med denne effektive voksen kan du enkelt beskytte og forskjønne dørene dine, og sikre at de holder seg flotte og funksjonelle i lang tid.

NB: Kan kun bestilles i hele esker. 1 eske innholder 10 stykk.
Prisen oppgitt er for 1 flaske.