Ubehandlede innerdører
Se i AR
Harald Glass Ubehandlet Ubehandlet furu dørblad 2x4 ruter Harald Glass Ubehandlet Ubehandlet furu dørblad 2x4 ruter

Harald Glass Ubehandlet

Ubehandlet furu dørblad 2x4 ruter

Varenr: 102103
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Utførelse Furu
6 075,-

Harald Glass Ubehandlet

Harald-serien er kjent for sin tradisjonelle og robuste design, og Harald Glass med ubehandlet furu dørblad og 2x4 ruters sprosse-inndeling og herdet klart glass er et fremragende eksempel på dette. Denne innerdøren er designet for å tilføre en rustikk og naturlig følelse til ethvert rom, noe som gjør den til et ideelt valg for både klassiske og landlige interiører.

Egenskaper:

  • Tradisjonell og robust design: Harald-serien representerer en blanding av tradisjonell estetikk og solid håndverk. Denne døren passer perfekt til både klassiske og landlige rom, og gir et tidløst preg til ethvert interiør.
  • Ubehandlet furu overflate: Dørbladet er laget av ubehandlet furu, noe som gir rommet en naturlig og autentisk følelse. Denne overflaten kan tilpasses med maling eller beis etter egen smak og stil.
  • Glassdetaljer: Døren er utstyrt med 2x4 ruters sprosse-inndeling og herdet klart glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. De herdede glassrutene slipper inn naturlig lys, noe som skaper en lys og åpen atmosfære i rommet.
  • Solid konstruksjon: Harald Glass innerdør er solid konstruert, noe som gir en robust og holdbar følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Naturlig estetikk: Døren har en ubehandlet og naturlig overflate som gir et rustikt og autentisk uttrykk, samtidig som den forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.

Harald Glass Innerdør med Ubehandlet Furu Dørblad og 2x4 Ruter er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tradisjonell eleganse med naturlig skjønnhet. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.