Karmsett
Se i AR
Toppstykke Ubehandlet 140 CM Ubehandlet

Toppstykke Ubehandlet 140 CM

Ubehandlet

Varenr: 103721
NOBB-nr.45432202
Bredde 92mm
Utførelse Furu
340,-

Toppstykke Ubehandlet

Forbedre utseendet og funksjonaliteten til dørkarmen din med dette toppstykket i ubehandlet furu. Dette toppstykket er designet for å gi en helhetlig og harmonisk finish til døren din, samtidig som det gir deg fleksibiliteten til å tilpasse det etter dine egne preferanser. Det passer perfekt til både moderne og tradisjonelle interiørstiler.

Egenskaper:

  • Naturlig utseende: Toppstykket er laget av ubehandlet furu, noe som gir et rent og naturlig utseende. Dette gir deg muligheten til å male eller beise toppstykket slik at det passer perfekt til ditt interiør.
  • Fleksibel tilpasning: Det ubehandlede materialet gir deg friheten til å tilpasse toppstykket med maling, beis eller lakk etter eget ønske, slik at det matcher dørkarmen og interiøret i hjemmet ditt.
  • Solid konstruksjon: Laget av høykvalitets furu, sikrer dette toppstykket holdbarhet og lang levetid. Den robuste konstruksjonen gir pålitelig støtte og en polert finish til dørkarmen din.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og enkel å montere, noe som gjør oppgraderingen av dørkarmen din rask og problemfri.
  • Klassisk design: Den tidløse og klassiske utformingen passer godt inn i ulike interiørstiler, og gir dørkarmen en raffinert og elegant finish.

Toppstykke Ubehandlet er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet og estetikk med fleksibiliteten til å tilpasse fargen etter eget ønske. Med sin naturlige stil og robuste konstruksjon, vil dette toppstykket gi dørkarmen din et personlig og elegant preg.