Formpressede/ lette innerdører
Se i AR
Ask Glass Klassisk Klassisk hvitmalt dørblad - 2 x 3 ruter

Ask Glass Klassisk

Klassisk hvitmalt dørblad - 2 x 3 ruter

Varenr: 156528
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0500-N
Glans 30 +/- 5
5 550,-

Ask Glass Klassisk

Ask-serien kombinerer tidløs eleganse med moderne funksjonalitet, og Ask Glass med klassisk hvitmalt dørblad og 2 x 3 ruters sprosse-inndeling og herdet klart glass er et utmerket eksempel på dette. Denne innerdøren er designet for å tilføre både stil og praktiske egenskaper til ethvert rom, noe som gjør den til et ideelt valg for både tradisjonelle og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Tidløst og elegant design: Ask-serien utstråler en klassisk skjønnhet som passer sømløst inn i både tradisjonelle og moderne hjem. Denne døren er skapt for å fremheve rommets beste egenskaper.
  • Klassisk hvitmalt overflate: Dørbladet er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit nyanse som gir rommet et friskt og lyst utseende. Denne fargen er allsidig og passer til de fleste interiørstiler.
  • Glassdetaljer: Døren er utstyrt med 2 x 3 ruters sprosse-inndeling og herdet klart glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. De herdede glassrutene slipper inn naturlig lys, noe som skaper en lys og åpen atmosfære i rommet.
  • Formpresset konstruksjon: Ask Glass innerdør er formpresset, noe som gir en solid og holdbar følelse. Den robuste konstruksjonen garanterer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et harmonisk og ensartet utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Lett, men solid: Døren har en kjerne av honeycomb-struktur, som gir en lett, men samtidig sterk og holdbar dør.

Ask Glass Innerdør med Klassisk Hvitmalt Dørblad og 2 x 3 Ruter er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tidløs eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.