Formpressede/ lette innerdører
Se i AR
Ask Glass Klassisk - Sidefelt Klassisk hvitmalt dørblad - 2 x 3 ruter

Ask Glass Klassisk - Sidefelt

Klassisk hvitmalt dørblad - 2 x 3 ruter

Varenr: 156535
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Hengsler Snap-in
Skåte Skåte med rundbolt
Sluttstykke Sluttstykke innerdør
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
5 550,-

Ask Glass Klassisk Sidefelt

Ask-serien kombinerer tidløs eleganse med moderne funksjonalitet, og Ask Glass sidefelt med klassisk hvitmalt dørblad og 2 x 3 ruters sprosse-inndeling og herdet klart glass er et utmerket tillegg til enhver innerdør. Dette sidefeltet er designet for å tilføre både stil og praktiske egenskaper til ethvert rom, og passer perfekt sammen med Ask Glass innerdør.

Egenskaper:

  • Komplementerende design: Ask-serien er kjent for sin tidløse skjønnhet og funksjonalitet. Dette sidefeltet er designet for å matche og komplementere Ask Glass innerdør, og passer perfekt til både tradisjonelle og moderne interiører.
  • Klassisk hvitmalt overflate: Sidefeltet er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit nyanse som gir rommet et friskt og lyst utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler.
  • Glassdetaljer: Sidefeltet er utstyrt med 2 x 3 ruters sprosse-inndeling og herdet klart glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. De herdede glassrutene slipper inn naturlig lys, noe som skaper en lys og åpen atmosfære i rommet.
  • Formpresset konstruksjon: Ask Glass sidefelt er formpresset, noe som gir en solid og holdbar følelse. Den robuste konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer sidefeltet et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser det fra.
  • Lett, men solid: Sidefeltet har en kjerne av honeycomb-struktur, som gir en lett, men samtidig sterk og holdbar dørkomponent.

Ask Glass Sidefelt med Klassisk Hvitmalt Dørblad og 2 x 3 Ruter er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tidløs eleganse med moderne funksjonalitet. Dette sidefeltet vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.