Tilbehør
Se i AR
Dorma TS83 Dørpumpe m/arm og monteringsplate

Dorma TS83 Dørpumpe

m/arm og monteringsplate

Varenr: 102307
NOBB-nr.55092743
Lukkekraft EN 3-6
Dørbredde Maks 1400mm (EN 3-6)
Utførelse Lik for venstre og høyredører
Lukkekraft Trinnløst regulerbar med justeringsskrue (EN 3-6)
Lukkehastighet Trinnløst regulerbar med ventiler
Endeslag Trinnløst regulerbar med arm
Åpningsbrems Regulerbar med ventil
Testet Ifølge EN 1154
Standardfarge Sølv
Leveres med Monteringsskruer
3 975,-

Dorma TS83 Dørpumpe med Arm og Monteringsplate

Dorma TS83 er en førsteklasses dørpumpe som kombinerer pålitelighet og funksjonalitet for å sikre jevn og kontrollert lukking av dører i ulike miljøer. Denne dørpumpen er ideell for både kommersielle og private bygg, og gir en stilren og effektiv løsning for dørkontroll.

Egenskaper:

  • Allsidig bruk: Passer til en rekke dørtyper og -størrelser, noe som gjør den til et fleksibelt valg for ulike dørinstallasjoner.
  • Justerbar lukkekraft: Dørpumpen kan justeres for å tilpasse lukkekraften, slik at den passer perfekt til dørens vekt og bredde.
  • Pålitelig ytelse: Gir jevn og sikker lukking av dører, noe som bidrar til økt sikkerhet og redusert slitasje på dør og hengsler.
  • Inkludert arm og monteringsplate: Leveres komplett med arm og monteringsplate for enkel og rask installasjon.
  • Kvalitetsmaterialer: Laget av slitesterke materialer som sikrer lang levetid og pålitelig drift selv under hyppig bruk.
  • Elegant design: Med sitt diskrete og moderne design passer Dorma TS83 godt inn i både tradisjonelle og moderne interiørstiler.
  • Overholder standarder: Oppfyller relevante standarder for dørkontrollutstyr, noe som sikrer høy kvalitet og sikkerhet.

Dorma TS83 Dørpumpe med Arm og Monteringsplate er det ideelle valget for de som ønsker en pålitelig og funksjonell løsning for dørkontroll. Med sin justerbare lukkekraft og enkle installasjon, gir denne dørpumpen både komfort og sikkerhet til ethvert bygg.