Klassifiserte innerdører
Se i AR
EI30/35Db Hvitmalt karm 92mm

EI30/35Db

Hvitmalt karm 92mm

Varenr: 104354
Tykkelse 66mm
Innside Slett innside
Låskasse 565
Sluttstykke 1220-2
Hengsler 3248
Sylinder Leveres uten
Karm 92mm malt
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
7 250,-

EI30 35dB Innerdør med Hvitmalt Karm 92mm Bredde

Denne EI30 35dB innerdøren med hvitmalt karm er spesielt utviklet for å gi overlegen brannsikkerhet og lyddemping, ideell for rom hvor ekstra beskyttelse og støyreduksjon er nødvendig. Med sitt stilrene design og funksjonelle egenskaper, er denne døren et utmerket valg for både hjem og kommersielle miljøer.

Egenskaper:

  • Kombinert brannmotstand og lyddemping: Døren er klassifisert for EI30 brannmotstand, noe som gir 30 minutters beskyttelse mot brannspredning. Den er også konstruert for å gi en lyddemping på 35dB, noe som gjør den ideell for rom som krever ekstra støyisolering.
  • Hvitmalt overflate: Dørbladet er malt i en tidløs hvit nyanse (NCS S 0502-Y), som gir et rent og moderne utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler og gir rommet et lyst og innbydende preg.
  • 66mm tykt dørblad: Dørbladet har en tykkelse på 66mm, noe som bidrar til både brannmotstanden og den effektive lyddempingen.
  • Sa og S200 klassifisering: Døren er klassifisert for røykbeskyttelse, noe som gir ekstra sikkerhet ved å forhindre røykspredning i tilfelle brann.
  • Solid konstruksjon: Døren er bygget med en robust kjerne som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den solide konstruksjonen gir en følelse av kvalitet og sikkerhet.
  • 92mm bred hvitmalt karm: Karmen er også malt i samme tidløse hvitfarge og måler 92mm i bredde, noe som gir et helhetlig og harmonisk utseende sammen med dørbladet.
  • Enkel og stilren: Døren har en glatt overflate som gir et rent og moderne uttrykk, samtidig som den forbedrer rommets estetikk.

EI30 35dB Innerdør med Hvitmalt Karm 92mm Bredde er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere sikkerhet, funksjonalitet og estetikk. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets utseende, men også sikre en tryggere og roligere atmosfære.