Klassifiserte innerdører
Se i AR
Ask 3-speil EI30/35Db Hvit Hvitmalt karm 92mm

Ask 3-speil EI30/35Db Hvit

Hvitmalt karm 92mm

Varenr: 106729
Tykkelse 66mm
Innside Lik som utside
Låskasse 565
Sluttstykke 1220-2
Hengsler 3248
Sylinder Leveres uten
Karm 92mm malt
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
9 950,-

Ask 3 Speil EI30 35dB Innerdør med Hvitmalt Karm 92mm Bredde

Ask-serien kombinerer funksjonalitet med klassisk eleganse, og Ask 3 Speil EI30 35dB med hvitmalt karm er et utmerket valg for de som ønsker både brannmotstand og lyddemping i én dør. Denne innerdøren er designet for å gi rommet et stilrent og sikkert preg, noe som gjør den ideell for både hjem og kommersielle miljøer.

Egenskaper:

  • Kombinert brannmotstand og lyddemping: Denne døren er klassifisert for EI30 brannmotstand, noe som gir 30 minutters beskyttelse mot brannspredning. Den er også konstruert for å gi en lyddemping på 35dB, noe som gjør den ideell for rom som krever ekstra støyisolering.
  • Hvitmalt overflate: Dørbladet er malt i en tidløs hvit nyanse (NCS S 0502-Y), som gir et rent og moderne utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler og gir rommet et lyst og innbydende preg.
  • 3 speil design: Døren har et klassisk 3 speil design som tilfører en subtil eleganse til rommet. Dette designet passer godt til både tradisjonelle og moderne interiører.
  • Solid konstruksjon: Døren er bygget med en robust kjerne som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den solide konstruksjonen gir en følelse av kvalitet og sikkerhet.
  • 92mm bred hvitmalt karm: Karmen er også malt i samme tidløse hvitfarge og måler 92mm i bredde, noe som gir et helhetlig og harmonisk utseende sammen med dørbladet.
  • Enkel og stilren: Døren har en glatt overflate som gir et rent og moderne uttrykk, samtidig som den forbedrer rommets estetikk.

Komplementering med Ask Formpresset/Kompakt Dører:

Ask 3 Speil EI30 35dB Innerdør kan enkelt komplementeres med andre dører fra Ask Formpresset/Kompakt-serien. Disse dørene deler samme tidløse hvitfarge og høye kvalitetsstandarder, noe som sikrer et harmonisk utseende gjennom hele hjemmet. Å kombinere Ask 3 Speil med formpressede eller kompakte dører gir en helhetlig stil som balanserer klassisk eleganse og moderne funksjonalitet.

Ask 3 Speil EI30 35dB Hvit er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere sikkerhet, funksjonalitet og estetikk. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets utseende, men også sikre en tryggere og roligere atmosfære.