Massive innerdører
Se i AR
Håkon Glass Hvit Hvitmalt dørblad 1x5 ruter

Håkon Glass Hvit

Hvitmalt dørblad 1x5 ruter

Varenr: 102169
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
7 825,-

Håkon Glass Hvit

Håkon-serien er kjent for sitt tradisjonsrike og massive design, og denne innerdøren med 5 glassruter er intet unntak. Med solide materialer og en klassisk estetikk, tilfører Håkon Hvit Innerdør med Glass et sofistikert preg til ethvert rom.

Egenskaper:

  • Tradisjonsrik design: Håkon-serien representerer tidløs eleganse med sine 5 glassruter og eksklusive utseende. Denne døren er ideell for de som ønsker å bevare en klassisk stil i hjemmet.
  • Massiv konstruksjon: Håkon innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en ekstra flott overflatefinish. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Klart herdet glass: Utstyrt med 4 mm herdet klart glass, gir døren både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset er delt inn i 1x5 ruter med utenpåliggende sprossekassett, noe som gir et sofistikert og elegant uttrykk.
  • Hvitmalt dørblad: Døren er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit farge som komplementerer de fleste interiørstiler. Dette gir rommet et lysere og mer innbydende utseende.
  • Lik utførelse på begge sider: Døren har samme utførelse på begge sider, noe som sikrer et helhetlig og harmonisk utseende uansett hvilken side man ser den fra.

Håkon Hvit Innerdør med Glass og Hvitmalt Dørblad 1x5 Ruter er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tradisjonell eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og raffinement.