Ubehandlede innerdører
Se i AR
Harald Ubehandlet Tett Ubehandlet furu dørblad Harald Ubehandlet Tett Ubehandlet furu dørblad

Harald Ubehandlet Tett

Ubehandlet furu dørblad

Varenr: 102092
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Utførelse Furu
Fra 2 650,-

Harald Tett Ubehandlet

Harald-serien kombinerer tradisjonelt håndverk med tidløs eleganse, og Harald Tett med ubehandlet furu dørblad er et ypperlig eksempel på dette. Denne innerdøren er designet for å tilføre en naturlig og rustikk sjarm til ethvert rom, noe som gjør den til et ideelt valg for både klassiske og landlige interiører.

Egenskaper:

  • Tradisjonell og robust design: Harald-serien representerer en kombinasjon av tradisjonell estetikk og solid konstruksjon. Denne døren passer perfekt til både klassiske og landlige rom, og gir et tidløst preg til ethvert interiør.
  • Ubehandlet furu overflate: Dørbladet er laget av ubehandlet furu, noe som gir rommet en naturlig og autentisk følelse. Denne overflaten kan tilpasses med maling eller beis etter egen smak og stil.
  • Solid konstruksjon: Harald Tett innerdør er solid konstruert, noe som gir en robust og holdbar følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Naturlig estetikk: Døren har en ubehandlet og naturlig overflate som gir et rustikt og autentisk uttrykk, samtidig som den forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Tilpasningsvennlig: Den ubehandlede overflaten gjør det enkelt å tilpasse døren til din egen stil med ønsket farge eller beis.

Harald Tett Innerdør med Ubehandlet Furu Dørblad er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tradisjonell eleganse med naturlig skjønnhet. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.