Massive innerdører
Se i AR
Harald Hvit Tett Hvitmalt dørblad

Harald Hvit Tett

Hvitmalt dørblad

Varenr: 102125
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
4 900,-

Harald Tett Hvit

Harald-serien er kjent for sin tradisjonsrike og eksklusive design, og denne innerdøren er intet unntak. Med dype profilerte speil og en solid konstruksjon, tilfører Harald Hvit Tett Innerdør et sofistikert og klassisk preg til ethvert rom.

Egenskaper:

  • Tradisjonsrik design: Harald-serien representerer klassisk eleganse med sine dype profilerte speil og eksklusive utseende. Denne døren er perfekt for de som ønsker å bevare en tradisjonell stil i hjemmet.
  • Massiv konstruksjon: Harald innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en ekstra flott overflatefinish. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Hvitmalt dørblad: Døren er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit farge som komplementerer de fleste interiørstiler. Dette gir rommet et lysere og mer innbydende utseende.
  • Lik utførelse på begge sider: Døren har samme utførelse på begge sider, noe som sikrer et helhetlig og harmonisk utseende uansett hvilken side man ser den fra.
  • Ekstra flott overflatefinish: Den nøye malte overflaten gir døren en jevn og elegant finish som fremhever dens klassiske design.

Harald Hvit Tett Innerdør med Hvitmalt Dørblad er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tradisjonell eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og raffinement.