Massive innerdører
Se i AR
Line 1 Speil Hvitmalt dørblad

Line 1-speil Hvitmalt

Line-serien er kjent for sitt minimalistiske og eksklusive design, og denne innerdøren er intet unntak. Med rene linjer og en solid konstruksjon, tilfører Line 1-speil Innerdør et moderne og tidløst preg til ethvert rom.

Egenskaper:

  • Minimalistisk design: Line-serien representerer elegant enkelhet med sine rene linjer og eksklusive utseende. Denne døren er ideell for de som ønsker å bevare en minimalistisk stil i hjemmet.
  • Massiv konstruksjon: Line 1-speil innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en ekstra flott overflatefinish. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Dype speil: Døren har dype, solide speil som gir en følelse av dybde og eleganse. Dette klassiske designelementet gjør at døren passer godt til både klassiske og moderne rom.
  • Hvitmalt dørblad: Døren er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit farge som komplementerer de fleste interiørstiler. Dette gir rommet et lysere og mer innbydende utseende.
  • Lik utførelse på begge sider: Døren har samme utførelse på begge sider, noe som sikrer et helhetlig og harmonisk utseende uansett hvilken side man ser den fra.

Line 1-speil Hvitmalt Innerdør er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere minimalistisk design med høy funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og modernitet.