Massive innerdører
Se i AR
Line 1 Speil Klassisk Klassisk hvitmalt dørblad

Line 1 Speil Klassisk

Klassisk hvitmalt dørblad

Varenr: 156515
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0500-N
Glans 30 +/- 5
Fra 3 100,-

Line 1-speil Klassisk

Line-serien er kjent for sitt minimalistiske og eksklusive design, og Line 1-speil med klassisk hvitmalt dørblad er intet unntak. Denne innerdøren kombinerer estetisk renhet med solid funksjonalitet, noe som gjør den til et perfekt valg for både klassiske og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Minimalistisk og eksklusiv design: Line-serien representerer elegant enkelhet med sine rene linjer og eksklusive utseende. Denne døren passer perfekt til både klassiske og moderne rom.
  • Massiv konstruksjon: Line 1-speil innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Dyp og solid speilkonstruksjon: Døren har dype solide speil som forbedrer estetikken og forsterker dørens struktur og lydisolerende egenskaper.
  • Klassisk hvitmalt overflate: Malt i NCS S 0500-N, en tidløs hvit nyanse, gir døren et lysere og mer innbydende utseende som kan integreres sømløst i en rekke interiørstiler.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren en konsistent look uavhengig av betraktningsvinkel, noe som er ideelt for et koherent interiørdesign.
  • Robust og lyddempende: Den massive konstruksjonen gir ikke bare en følelse av kvalitet og holdbarhet, men også effektiv lyddemping, noe som gjør den ideell for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Line 1-speil med klassisk hvitmalt dørblad NCS S 0500-N er den perfekte innerdøren for de som ønsker å forene funksjonalitet med en tidløs og minimalistisk stil. Dette er et ideelt valg for å forbedre både utseendet og komforten i ditt hjem.