Massive innerdører
Se i AR
Line 1 Speil Eik Dørblad Eik

Line 1 Speil Eik

Dørblad Eik

Varenr: 195200
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Utførelse Eik
7 225,-

Line 1 Speil Eik

Line-serien representerer toppen av minimalistisk og eksklusiv design, og Line 1-speil med Eik Dørblad er intet unntak. Denne innerdøren kombinerer estetisk renhet med solid funksjonalitet, noe som gjør den til et perfekt valg for både klassiske og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Minimalistisk og eksklusiv design: Med sine rene linjer og enkelhet, integrerer Line 1-speil seg sømløst i en rekke interiørstiler, fra det klassisk elegante til det moderne og minimalistiske.
  • Massiv konstruksjon: Line 1-speil innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en robust følelse, ideell for å opprettholde ro og privatliv i hjemmet.
  • Naturlig Eik Finish: Eikens naturlige skjønnhet bringer varme og karakter til døren, samtidig som den tilbyr holdbarhet og en tidløs estetikk. Eik er kjent for sin hardhet og holdbarhet, noe som gjør den perfekt for en innerdør.
  • Dype solide speil: Dørens design inkluderer dype solide speil som ikke bare forbedrer estetikken, men også forsterker dørens struktur og lydisolerende egenskaper.
  • Lik utførelse på begge sider: Med ensartet utførelse på begge sider av døren, sikres et konsistent og attraktivt utseende fra alle vinkler.

Line 1-speil med Eik Dørblad er en ideell løsning for de som søker en dør som kombinerer naturlig skjønnhet med funksjonalitet og stil. Denne innerdøren vil ikke bare forbedre estetikken i dine rom, men også tilføre en følelse av ro gjennom sin overlegne konstruksjon og lyddemping.