Massive innerdører
Se i AR
Line 3 Glass - Sidefelt Hvitmalt dørblad - Klart Glass

Line 3 Glass - Sidefelt

Hvitmalt dørblad - Klart Glass

Varenr: 134513
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Hengsler Snap-in
Skåte Skåte med rundbolt
Sluttstykke Sluttstykke hvit innerdør
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
8 775,-

Line 3 Glass Hvit Sidefelt

Gjør litt ekstra stas på innerdøren din med et lekkert sidefelt. Sidefelt passer særlig godt der det er god plass, og det gir mulighet for større døråpning om man velger sidefelt med hengsler. Line-serien er kjent for sitt minimalistiske og eksklusive design, og Line 3-glass sidefelt er intet unntak.

Egenskaper:

  • Komplementerer Line 3 Glass innerdør: Dette sidefeltet er spesielt designet for å komplementere Line 3 Glass innerdør, og gir en helhetlig og elegant estetikk til inngangspartiet.
  • Minimalistisk og eksklusiv design: Line-serien representerer elegant enkelhet med sine rene linjer og eksklusive utseende. Dette sidefeltet passer perfekt til både klassiske og moderne rom.
  • Massiv konstruksjon: Line 3-glass sidefelt er massivt, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Klart herdet glass: Sidefeltet er utstyrt med 4 mm herdet klart glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. Det klare glasset slipper inn naturlig lys, samtidig som det gir sidefeltet et elegant og moderne utseende.
  • Hvitmalt overflate: Sidefeltet er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit nyanse som komplementerer de fleste interiørstiler. Dette gir rommet et lysere og mer innbydende utseende.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer sidefeltet et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser det fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den massive konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør sidefeltet ideelt for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Line 3-glass Sidefelt med Hvitmalt Dørblad og Klart Glass er det perfekte tillegget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med en tidløs og minimalistisk stil. Dette sidefeltet vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.