Massive innerdører
Se i AR
Line 3 Glass Dempet Sort - Sidefelt Dørblad - NCS S 8500-N - Klart Glass

Line 3 Glass Dempet Sort - Sidefelt

Dørblad - NCS S 8500-N - Klart Glass

Varenr: 197337
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Hengsler Snap-in
Skåte Skåte med rundbolt
Sluttstykke Sluttstykke hvit innerdør
Fargekode NCS S 8500-N
Glans 30 +/- 5
9 600,-

Line 3 Glass Dempet Sort

Line-serien er kjent for sitt minimalistiske og eksklusive design, og Line 3-glass med dempet sort dørblad er intet unntak. Denne innerdøren kombinerer estetisk renhet med solid funksjonalitet, noe som gjør den til et perfekt valg for både klassiske og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Minimalistisk og eksklusiv design: Line-serien representerer elegant enkelhet med sine rene linjer og eksklusive utseende. Denne døren passer perfekt til både klassiske og moderne rom.
  • Massiv konstruksjon: Line 3-glass innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Klart herdet glass: Døren er utstyrt med 4 mm herdet klart glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. Det klare glasset slipper inn naturlig lys, samtidig som det gir døren et elegant og moderne utseende.
  • Dempet sort overflate: Døren er malt i NCS S 8500-N, en sofistikert dempet sort nyanse som gir rommet et dramatisk og stilrent utseende.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den massive konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør døren ideell for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Line 3-glass Innerdør med Dempet Sort Dørblad og Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med en tidløs og minimalistisk stil. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.