Massive innerdører
Se i AR
Line 3 Speil Eik Dørblad Eik

Line 3 Speil Eik

Dørblad Eik

Varenr: 195218
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Utførelse Eik
8 675,-

Line 3 Speil Eik

Line-serien er kjent for sitt minimalistiske og eksklusive design, og Line 3-speil med eik dørblad er intet unntak. Denne innerdøren kombinerer estetisk renhet med solid funksjonalitet, noe som gjør den til et perfekt valg for både klassiske og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Minimalistisk og eksklusiv design: Line-serien representerer elegant enkelhet med sine rene linjer og eksklusive utseende. Denne døren passer perfekt til både klassiske og moderne rom.
  • Massiv konstruksjon: Line 3-speil innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Naturlig eik finish: Eikens naturlige skjønnhet bringer varme og karakter til døren, samtidig som den tilbyr holdbarhet og en tidløs estetikk. Eik er kjent for sin hardhet og holdbarhet, noe som gjør den perfekt for en innerdør.
  • Dype speil: Døren er designet med dype speil som gir et sofistikert og tidløst uttrykk, samtidig som de forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den massive konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør døren ideell for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Line 3-speil Innerdør med Eik Dørblad er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med en tidløs og minimalistisk stil. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.