Karmsett
Se i AR
Karmsett Hvitmalt 80 x 210 Flat terskel

Karmsett Hvitmalt 80 x 210

Flat terskel

Varenr: 101988
NOBB-nr.52578536
Bredde 92mm
Hengsler Snap-in
Sluttstykke SL0045
Terskel Flat eller standard
Forborret 14mm
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
1 005,-

Karmsett Hvitmalt

Dette elegante karmsettet i hvitmalt finish er designet for å passe perfekt inn i ethvert interiør med sin tidløse og allsidige farge. Karmsettet gir rommet et lyst og moderne preg, samtidig som det tilbyr fleksibilitet og holdbarhet.

Egenskaper:

  • Hvitmalt finish: Karmsettet er malt i en klassisk hvit nyanse (NCS S 0502-Y), som gir et rent og stilrent utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler, fra tradisjonelle til moderne.
  • Valgfri terskel: Karmsettet tilbyr fleksibiliteten til å velge mellom ulike terskeltyper, slik at du kan tilpasse dørkarmen etter dine spesifikke behov.
  • 92mm bredde: Karmen har en bredde på 92mm, noe som gir ekstra stabilitet og passer til de fleste standard døråpninger.
  • Solid konstruksjon: Bygget med høykvalitets materialer sikrer karmsettet holdbarhet og lang levetid, og gir en solid og pålitelig base for døren.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og lett å montere.

Karmsett Hvitmalt er det ideelle valget for de som ønsker en kombinasjon av funksjonalitet og tidløs estetikk. Dette karmsettet vil ikke bare forbedre rommets utseende, men også sikre en komfortabel og stilren atmosfære.