Karmsett
Se i AR
Karmsett Ubehandlet Ubehandlet

Karmsett Ubehandlet

Ubehandlet

Varenr: 156513
Bredde 92mm
Hengsler Snap-in
Sluttstykke SL0045
Terskel Flat eller standard
Forborret 14mm
Utførelse Furu
Fra 675,-

Karmsett Ubehandlet

Dette allsidige karmsettet i ubehandlet furu gir deg muligheten til å tilpasse finishen etter dine egne preferanser, slik at det passer perfekt inn i ditt interiør. Ubehandlet karmsett gir et naturlig og autentisk preg til rommet, samtidig som det tilbyr fleksibilitet og holdbarhet.

Egenskaper:

  • Ubehandlet furu: Karmsettet er laget av ubehandlet furu, noe som gir deg muligheten til å male eller beise det i en farge som passer din stil. Dette gir deg maksimal frihet til å skape det perfekte utseendet.
  • Valgfri terskel: Karmsettet gir fleksibiliteten til å velge mellom ulike terskeltyper, slik at du kan tilpasse dørkarmen etter dine spesifikke behov.
  • 92mm bredde: Karmen har en bredde på 92mm, noe som gir ekstra stabilitet og passer til de fleste standard døråpninger.
  • Solid konstruksjon: Bygget med høykvalitets materialer sikrer karmsettet holdbarhet og lang levetid, og gir en solid og pålitelig base for døren.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og lett å montere.

Karmsett Ubehandlet er det perfekte valget for de som ønsker å tilpasse sitt hjem med en personlig touch. Dette karmsettet gir deg fleksibiliteten til å skape et utseende som harmonerer med din stil, samtidig som det sikrer en pålitelig og holdbar løsning for ditt interiør.