Karmsett
Se i AR
Karmsett Dempet Sort m/pakning Sort - NCS S 8500-N

Karmsett Dempet Sort m/pakning

Sort - NCS S 8500-N

Varenr: 188248
Bredde 92mm
Hengsler Snap-in
Sluttstykke SL0045
Terskel Flat eller standard
Forborret 14mm
Fargekode NCS S 8500-N
Glans 30 +/- 5
2 480,-

Karmsett Dempet Sort med Pakning Sort NCS S 8500-N

Dette elegante karmsettet i dempet sort med pakning er designet for å komplementere moderne interiører med sin sofistikerte og tidløse farge. Med fleksibiliteten til å velge mellom to terskeltyper, passer dette karmsettet perfekt til ulike behov og estetiske preferanser.

Egenskaper:

  • Dempet sort finish: Karmsettet er malt i en elegant dempet sort nyanse (NCS S 8500-N), som gir et stilrent og moderne utseende. Denne fargen passer perfekt til både klassiske og moderne interiørstiler.
  • Pakning inkludert: Pakningen i sort gir ekstra tetthet og forbedrer dørens evne til å isolere mot lyd og trekk, noe som bidrar til økt komfort i hjemmet.
  • Valgfri terskel: Karmsettet tilbyr valget mellom en flat 14mm terskel eller en standard 22mm terskel, noe som gir fleksibilitet til å tilpasse dørkarmen etter dine spesifikke behov.
  • 92mm bredde: Karmen har en bredde på 92mm, som gir ekstra stabilitet og passer til de fleste standard døråpninger.
  • Solid konstruksjon: Karmsettet er bygget med høykvalitets materialer som sikrer holdbarhet og lang levetid, og gir en solid og pålitelig base for døren.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og lett å montere.

Karmsett Dempet Sort med Pakning Sort NCS S 8500-N er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av stil og funksjonalitet. Med muligheten til å velge mellom forskjellige terskeltyper, kan dette karmsettet tilpasses for å møte dine spesifikke krav, samtidig som det gir et moderne og elegant preg til rommet.