Formpressede/ lette innerdører
Se i AR
Odin Tett Hvit Formpresset dørblad

Odin Tett Hvit

Formpresset dørblad

Varenr: 101876
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
Fra 1 550,-

Odin Tett Hvit

Odin-serien er kjent for sin kombinasjon av klassisk design og moderne funksjonalitet, og Odin Tett med hvit formpresset dørblad er et perfekt eksempel på dette. Denne innerdøren er designet for å tilføre både stil og praktiske egenskaper til ethvert rom, noe som gjør den til et ideelt valg for både tradisjonelle og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Tidløst design: Odin-serien representerer en blanding av klassisk estetikk og moderne praktiske egenskaper. Denne døren passer perfekt til både tradisjonelle og moderne rom.
  • Hvit formpresset overflate: Dørbladet er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit nyanse som gir rommet et lyst og innbydende utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler.
  • Formpresset konstruksjon: Odin Tett innerdør er formpresset, noe som gir en solid og holdbar følelse. Den robuste konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Rene linjer: Døren har en glatt og jevn overflate som gir et rent og elegant uttrykk, samtidig som den forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Lett, men solid: Døren har en kjerne av honeycomb-struktur, som gir en lett, men samtidig sterk og holdbar dør.

Odin Tett Innerdør med Hvit Formpresset Dørblad er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tidløs eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.