Ubehandlede innerdører
Se i AR
Olav Glass Ubehandlet Ubehandlet furu dørblad 2 x 3 ruter Olav Glass Ubehandlet Ubehandlet furu dørblad 2 x 3 ruter

Olav Glass Ubehandlet

Ubehandlet furu dørblad 2 x 3 ruter

Varenr: 102081
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Utførelse Furu
Fra 6 075,-

Olav Glass Ubehandlet

Olav-serien er et symbol på tradisjonell håndverk og rustikk eleganse, og Olav Glass med ubehandlet furu dørblad og 2 x 3 ruters sprosse-inndeling og herdet klart glass er et fremragende eksempel på dette. Denne innerdøren er designet for å tilføre en naturlig og tidløs sjarm til ethvert rom, noe som gjør den til et ideelt valg for både klassiske og landlige interiører.

Egenskaper:

  • Tradisjonell og rustikk design: Olav-serien kombinerer tradisjonell estetikk med robust håndverk. Denne døren passer perfekt til både klassiske og landlige rom, og gir et autentisk preg til ethvert interiør.
  • Ubehandlet furu overflate: Dørbladet er laget av ubehandlet furu, noe som gir rommet en naturlig og varm følelse. Denne overflaten kan tilpasses med maling eller beis etter egen smak og stil.
  • Glassdetaljer: Døren er utstyrt med 2 x 3 ruters sprosse-inndeling og herdet klart glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. De herdede glassrutene slipper inn naturlig lys, noe som skaper en lys og åpen atmosfære i rommet.
  • Solid konstruksjon: Olav Glass innerdør er solid konstruert, noe som gir en robust og holdbar følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Naturlig estetikk: Døren har en ubehandlet overflate som gir et rustikt og autentisk uttrykk, samtidig som den forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Tilpasningsvennlig: Den ubehandlede overflaten gjør det enkelt å tilpasse døren til din egen stil med ønsket farge eller beis.

Olav Glass Innerdør med Ubehandlet Furu Dørblad og 2 x 3 Ruter er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tradisjonell eleganse med naturlig skjønnhet. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.