Massive innerdører
Se i AR
Olav Glass Hvit Hvitmalt dørblad 2 x 3 ruter

Olav Glass Hvit

Hvitmalt dørblad 2 x 3 ruter

Varenr: 102136
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
Fra 8 075,-

Olav Glass Hvit

Olav-serien er kjent for sitt klassiske og tidløse design, og Olav Glass med hvitmalt dørblad og 2x3 ruter er intet unntak. Denne innerdøren kombinerer estetisk renhet med solid funksjonalitet, noe som gjør den til et perfekt valg for både klassiske og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Klassisk og tidløs design: Olav-serien representerer en kombinasjon av klassisk eleganse og moderne estetikk. Denne døren passer perfekt til både tradisjonelle og moderne rom.
  • Hvitmalt overflate: Dørbladet er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit nyanse som gir rommet et lysere og mer innbydende utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler.
  • Klart herdet glass: Utstyrt med 4 mm herdet klart glass, gir døren både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset er delt inn i 2x3 ruter med utenpåliggende sprossekassett, noe som gir et sofistikert og elegant uttrykk.
  • Massiv konstruksjon: Olav Glass innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den kvalitetsrike konstruksjonen sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør døren ideell for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Olav Glass Innerdør med Hvitmalt Dørblad og 2x3 Ruter er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med et klassisk og tidløst design. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.