Massive innerdører
Se i AR
Olav Glass Hvit - Sidefelt Hvitmalt dørblad 2 x 3 ruter

Olav Glass Hvit - Sidefelt

Hvitmalt dørblad 2 x 3 ruter

Varenr: 102150
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Hengsler Snap-in
Skåte Skåte med rundbolt
Sluttstykke Sluttstykke innerdør
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
8 075,-

Olav Glass Hvit Sidefelt

Gjør litt ekstra stas på innerdøren din med et lekkert sidefelt. Sidefelt passer særlig godt der det er god plass, og gir mulighet for større døråpning om man velger sidefelt med hengsler. Olav-serien er kjent for sitt klassiske og tidløse design, og Olav Glass sidefelt med hvitmalt dørblad og 2x3 ruter er intet unntak.

Egenskaper:

  • Komplementerer Olav Glass innerdør: Dette sidefeltet er spesielt designet for å komplementere Olav Glass innerdør, og gir en helhetlig og elegant estetikk til inngangspartiet.
  • Klassisk og tidløs design: Olav-serien representerer en kombinasjon av klassisk eleganse og moderne estetikk. Dette sidefeltet passer perfekt til både tradisjonelle og moderne rom.
  • Massiv konstruksjon: Olav Glass sidefelt er massivt, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Klart herdet glass: Utstyrt med 4 mm herdet klart glass, gir døren både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset er delt inn i 2x3 ruter med utenpåliggende sprossekassett, noe som gir et sofistikert og elegant uttrykk.
  • Hvitmalt overflate: Sidefeltet er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit nyanse som gir rommet et lysere og mer innbydende utseende.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer sidefeltet et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser det fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den massive konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør sidefeltet ideelt for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Olav Glass Sidefelt med Hvitmalt Dørblad og 2x3 Ruter er det perfekte tillegget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med en tidløs og minimalistisk stil. Dette sidefeltet vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.