Ubehandlede innerdører
Se i AR
Olav Glass Ubehandlet Sidefelt Ubehandlet furu dørblad 2 x 3 ruter

Olav Glass Ubehandlet Sidefelt

Ubehandlet furu dørblad 2 x 3 ruter

Varenr: 102265
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Hengsler Snap-in
Skåte Skåte med rundbolt
Sluttstykke Sluttstykke innerdør
Utførelse Furu
6 075,-

Olav Glass Ubehandlet Sidefelt

Olav-serien representerer tradisjonelt håndverk og rustikk eleganse, og Olav Glass sidefelt med ubehandlet furu dørblad og 1x3/2x3 ruters sprosse-inndeling og herdet klart glass er et perfekt tillegg til enhver innerdør. Dette sidefeltet er designet for å tilføre en naturlig og tidløs sjarm til rommet, samtidig som det øker lysinnslippet og gir et elegant preg.

Egenskaper:

  • Komplementerende design: Olav-serien er kjent for sin kombinasjon av tradisjonell estetikk og robust håndverk. Dette sidefeltet er designet for å matche og komplementere Olav Glass innerdør, og passer perfekt til både klassiske og landlige interiører.
  • Ubehandlet furu overflate: Sidefeltet er laget av ubehandlet furu, noe som gir en naturlig og varm følelse. Denne overflaten kan tilpasses med maling eller beis etter egen smak og stil.
  • Glassdetaljer: Sidefeltet er utstyrt med 1x3/2x3 ruters sprosse-inndeling og herdet klart glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. De herdede glassrutene slipper inn naturlig lys, noe som skaper en lys og åpen atmosfære i rommet.
  • Solid konstruksjon: Olav Glass sidefelt er solid konstruert, noe som gir en robust og holdbar følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Naturlig estetikk: Sidefeltet har en ubehandlet overflate som gir et rustikt og autentisk uttrykk, samtidig som det forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer sidefeltet et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser det fra.
  • Tilpasningsvennlig: Den ubehandlede overflaten gjør det enkelt å tilpasse sidefeltet til din egen stil med ønsket farge eller beis.

Olav Glass Sidefelt med Ubehandlet Furu Dørblad og 1x3/2x3 Ruter er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tradisjonell eleganse med naturlig skjønnhet. Dette sidefeltet vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.