Ubehandlede innerdører
Se i AR
Olav Ubehandlet Ubehandlet furu dørblad Olav Ubehandlet Ubehandlet furu dørblad

Olav Ubehandlet

Ubehandlet furu dørblad

Varenr: 105080
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Utførelse Furu
2 150,-

Olav Ubehandlet

Olav-serien står for tradisjonelt håndverk og tidløs skjønnhet, og Olav med ubehandlet furu dørblad er et strålende eksempel på dette. Denne innerdøren er designet for å tilføre en naturlig og rustikk sjarm til ethvert rom, noe som gjør den til et ideelt valg for både klassiske og landlige interiører.

Egenskaper:

  • Tradisjonell og robust design: Olav-serien kombinerer en klassisk estetikk med solid håndverk. Denne døren passer perfekt til både tradisjonelle og landlige rom, og gir et autentisk preg til ethvert interiør.
  • Ubehandlet furu overflate: Dørbladet er laget av ubehandlet furu, noe som gir rommet en naturlig og varm følelse. Denne overflaten kan tilpasses med maling eller beis etter egen smak og stil, noe som gir mulighet for personlig tilpasning.
  • Solid konstruksjon: Olav innerdør er bygget for å være robust og holdbar. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet, noe som gjør døren til et trygt valg for ethvert hjem.
  • Naturlig estetikk: Døren har en ubehandlet og naturlig overflate som gir et rustikt og autentisk uttrykk, samtidig som den forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Tilpasningsvennlig: Den ubehandlede overflaten gir mulighet til å tilpasse døren til din egen stil med ønsket farge eller beis, slik at den passer perfekt inn i ditt hjem.

Olav Innerdør med Ubehandlet Furu Dørblad er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tradisjonell eleganse med naturlig skjønnhet. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.