Massive innerdører
Se i AR
Olav Glass Grå Dørblad - NCS S 7500-N Olav Glass Grå Dørblad - NCS S 7500-N

Olav Glass Grå

Dørblad - NCS S 7500-N

Varenr: 176618
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 7500-N
Glans 30 +/- 5
Fra 10 575,-

Olav Glass Grå

Olav-serien er kjent for sitt klassiske og tidløse design, og Olav Glass med grå dørblad er intet unntak. Denne innerdøren kombinerer estetisk renhet med solid funksjonalitet, noe som gjør den til et perfekt valg for både klassiske og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Klassisk og tidløs design: Olav-serien representerer en kombinasjon av klassisk eleganse og moderne estetikk. Denne døren passer perfekt til både tradisjonelle og moderne rom.
  • Grå overflate: Dørbladet er malt i NCS S 7500-N, en sofistikert grå nyanse som gir rommet et elegant og moderne utseende. Denne fargen komplementerer moderne interiørstiler.
  • Glassdetaljer: Døren er utstyrt med klart glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasspanelet slipper inn naturlig lys, noe som skaper en lys og åpen atmosfære i rommet.
  • Massiv konstruksjon: Olav Glass innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den kvalitetsrike konstruksjonen sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør døren ideell for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Olav Glass Innerdør med Grå Dørblad og Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med et klassisk og tidløst design. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.