Massive innerdører
Se i AR
Olav Glass Grå - Sidefelt Dørblad - NCS S 7500-N

Olav Glass Grå - Sidefelt

Dørblad - NCS S 7500-N

Varenr: 189156
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Hengsler Snap-in
Skåte Skåte med rundbolt
Sluttstykke Sluttstykke innerdør
Fargekode NCS S 7500-N
Glans 30 +/- 5
10 575,-

Olav Glass Grå Sidefelt

Gjør litt ekstra stas på innerdøren din med et lekkert sidefelt. Sidefelt passer særlig godt der det er god plass, og gir mulighet for større døråpning om man velger sidefelt med hengsler. Olav-serien er kjent for sitt klassiske og tidløse design, og Olav Glass sidefelt i grått er intet unntak.

Egenskaper:

  • Komplementerer Olav Glass innerdør: Dette sidefeltet er spesielt designet for å komplementere Olav Glass innerdør, og gir en helhetlig og elegant estetikk til inngangspartiet.
  • Klassisk og tidløs design: Olav-serien representerer en kombinasjon av klassisk eleganse og moderne estetikk. Dette sidefeltet passer perfekt til både tradisjonelle og moderne rom.
  • Massiv konstruksjon: Olav Glass sidefelt er massivt, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Full glasskonstruksjon: Sidefeltet er utstyrt med en stor glassflate av 4 mm herdet klart glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. Det klare glasset slipper inn naturlig lys, samtidig som det gir sidefeltet et elegant og moderne utseende.
  • Grå overflate: Sidefeltet er malt i NCS S 7500-N, en sofistikert grå nyanse som gir rommet et elegant og moderne utseende.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer sidefeltet et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser det fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den massive konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør sidefeltet ideelt for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Olav Glass Sidefelt med Grå Dørblad og Klart Glass er det perfekte tillegget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med en tidløs og minimalistisk stil. Dette sidefeltet vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.