Karmsett
Se i AR
Sidevanger Ubehandlet Ubehandlet

Sidevanger Ubehandlet

Ubehandlet

Varenr: 101949
Bredde 92mm
Hengsler Snap-in
Sluttstykke SL0045
Forborret 14mm
Utførelse Furu
Fra 400,-

Sidevanger Ubehandlet

Disse allsidige sidevangene i ubehandlet furu gir deg muligheten til å tilpasse finishen etter dine egne preferanser, slik at de passer perfekt inn i ditt interiør. Sidevangene gir et naturlig og autentisk preg til innerdørskarmer, samtidig som de tilbyr solid støtte og holdbarhet.

Egenskaper:

  • Ubehandlet furu: Sidevangene er laget av ubehandlet furu, noe som gir deg friheten til å male, beise eller lakkere dem i en farge som passer din stil. Dette gir maksimal fleksibilitet for å skape det perfekte utseendet.
  • Solid konstruksjon: Laget av høykvalitets materialer, sikrer disse sidevangene holdbarhet og lang levetid. Den robuste konstruksjonen gir pålitelig støtte til innerdørskarmene dine.
  • Tilpasningsvennlig: Den ubehandlede overflaten gjør det enkelt å tilpasse sidevangene til eksisterende interiør eller spesifikke designkrav.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og lett å montere, slik at du raskt kan forbedre utseendet og funksjonaliteten til dørkarmene dine.

Sidevanger Ubehandlet er det perfekte valget for de som ønsker å tilpasse sitt hjem med en personlig touch. Med sin naturlige estetikk og robuste konstruksjon, vil disse sidevangene gi hjemmet ditt et unikt og elegant preg.