Karmsett
Se i AR
Sidevanger Hvit m/ pak 210 CM Med pakning - S 0502-Y - FSC MIX 70%

Sidevanger Hvit m/ pak 210 CM

Med pakning - S 0502-Y - FSC MIX 70%

Varenr: 102038
NOBB-nr.45431714
Bredde 92mm
Hengsler Snap-in
Sluttstykke SL0045
Forborret 14mm
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
1 025,-

Sidevanger Hvit med Pakning Hvitmalt

Disse elegante sidevangene i hvitmalt finish med pakning er designet for å gi et rent og tidløst utseende til innerdørskarmer, samtidig som de tilbyr solid støtte og holdbarhet. Med sin klassiske hvite finish passer sidevangene perfekt inn i ulike interiørstiler, fra moderne til tradisjonelle hjem.

Egenskaper:

  • Hvitmalt finish: Sidevangene er malt i en tidløs hvit nyanse (NCS S 0502-Y), som gir et lyst og stilrent utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler og gir dørkarmene et rent og innbydende preg.
  • Pakning inkludert: Pakningen gir ekstra tetthet og forbedrer dørens evne til å isolere mot lyd og trekk, noe som bidrar til økt komfort i hjemmet.
  • Solid konstruksjon: Laget av høykvalitets materialer, sikrer disse sidevangene holdbarhet og lang levetid. Den robuste konstruksjonen gir pålitelig støtte til innerdørskarmene dine.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og lett å montere.

Sidevanger Hvit med Pakning Hvitmalt er det perfekte valget for de som ønsker å forbedre utseendet og funksjonaliteten til innerdørskarmene sine. Med sin tidløse estetikk og robuste konstruksjon, vil disse sidevangene gi hjemmet ditt et oppdatert og elegant preg.