Karmsett
Se i AR
Skyvedørskarm Ubehandlet Ubehandlet - 98 mm stender

Skyvedørskarm Ubehandlet

Ubehandlet - 98 mm stender

Varenr: 156996
Bredde 98mm
Dørtykkelse 40-57mm
Materialer Tre/Aluminium
Utførelse Furu
3 050,-

Skyvedørskarm Ubehandlet 98 mm Stender

Opplev plassbesparelsen med en komplett skyvedørskarm i ubehandlet furu. Denne skyvedørskarmen er designet for å gi deg friheten til å tilpasse finishen etter dine egne preferanser, samtidig som den tilbyr en praktisk løsning for bedre utnyttelse av rommet. Med sin robuste konstruksjon passer den perfekt inn i ulike interiørstiler, fra moderne til klassiske hjem.

Egenskaper:

  • Plassbesparende design: Skyvedørskarmen gir en effektiv utnyttelse av plassen ved at døren glir inn i veggen. En tradisjonell hengslet dør tar opp omtrent 1,2 kvadratmeter gulvplass når den åpnes. Ved å velge en skyvedør, frigjør du denne plassen og får en ryddigere romfølelse.
  • Standard høyde og justerbarhet: Skyvedørskarmen leveres som standard med en høyde på 210 cm (tilpasset dørblad med høyde 204,0 cm), men kan enkelt kappes for å passe lavere dørhøyder.
  • Ubehandlet furu: Skyvedørskarmen er laget av ubehandlet furu, noe som gir deg muligheten til å male, beise eller lakkere den i en farge som passer din stil. Dette gir maksimal fleksibilitet for å skape det perfekte utseendet.
  • Solid konstruksjon: Den lagerførte karmen er designet for montering på 4" stenderverk (98 mm), noe som sikrer holdbarhet og lang levetid. Den robuste konstruksjonen gir pålitelig støtte til skyvedøren din.
  • Kompatibilitet: Skyvedørskarmen er kompatibel med de fleste standard skyvedørsblad, noe som gjør det enkelt å finne en dør som passer perfekt til karmen. De fleste av våre innerdører kan også bestilles som skyvedører.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og enkel å montere, slik at du raskt kan forbedre utseendet og funksjonaliteten til hjemmet ditt.
  • Leveres usammensatt: Produktet leveres usammensatt og emballert i en pappkartong, noe som gjør det enkelt å transportere og håndtere.

Skyvedørskarm Ubehandlet 98 mm Stender er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet og personlig tilpasning. Med sin fleksible stil og robuste konstruksjon, vil denne skyvedørskarmen gi hjemmet ditt et unikt og elegant preg.