Karmsett
Se i AR
Skyvedørskarm Grå S 7500-N - 98 mm stender

Skyvedørskarm Grå

S 7500-N - 98 mm stender

Varenr: 188949
Bredde 98mm
Dørtykkelse 40-57mm
Materialer Tre/Aluminium
Fargekode NCS S 7500-N
Glans 30 +/- 5
Fra 5 650,-

Skyvedørskarm Grå S 7500-N 98 mm Stender

Opplev plassbesparelsen med en komplett skyvedørskarm i en sofistikert grå nyanse. Denne skyvedørskarmen er designet for å gi et moderne og stilrent utseende til hjemmet ditt, samtidig som den tilbyr en praktisk løsning for bedre utnyttelse av rommet. Med sin robuste konstruksjon passer den perfekt inn i ulike interiørstiler, fra moderne til klassiske hjem.

Egenskaper:

  • Plassbesparende design: Skyvedørskarmen gir en effektiv utnyttelse av plassen ved at døren glir inn i veggen. En tradisjonell hengslet dør tar opp omtrent 1,2 kvadratmeter gulvplass når den åpnes. Ved å velge en skyvedør, frigjør du denne plassen og får en ryddigere romfølelse.
  • Standard høyde og justerbarhet: Skyvedørskarmen leveres som standard med en høyde på 210 cm (tilpasset dørblad med høyde 204,0 cm), men kan enkelt kappes for å passe lavere dørhøyder.
  • Grå finish: Skyvedørskarmen er malt i en elegant grå nyanse (NCS S 7500-N), som gir et moderne og stilrent utseende. Denne fargen komplementerer mange interiørstiler og tilfører en følelse av eleganse og raffinement.
  • Solid konstruksjon: Den lagerførte karmen er designet for montering på 4" stenderverk (98 mm), noe som sikrer holdbarhet og lang levetid. Den robuste konstruksjonen gir pålitelig støtte til skyvedøren din.
  • Kompatibilitet: Skyvedørskarmen er kompatibel med de fleste standard skyvedørsblad, noe som gjør det enkelt å finne en dør som passer perfekt til karmen. De fleste av våre innerdører kan også bestilles som skyvedører.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og enkel å montere, slik at du raskt kan forbedre utseendet og funksjonaliteten til hjemmet ditt.
  • Leveres usammensatt: Produktet leveres usammensatt og emballert i en pappkartong, noe som gjør det enkelt å transportere og håndtere.

Skyvedørskarm Grå S 7500-N 98 mm Stender er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet og estetikk. Med sin tidløse stil og robuste konstruksjon, vil denne skyvedørskarmen gi hjemmet ditt et moderne og elegant preg.