Klassifiserte innerdører
Se i AR
Slett Massiv Hvitmalt karm 92mm

Slett Massiv

Hvitmalt karm 92mm

Varenr: 104757
Tykkelse 40mm
Innside Slett innside
Låskasse 565
Sluttstykke 1220-2
Hengsler 3248
Sylinder Leveres uten
Karm 92mm malt
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
5 000,-

Slett Massiv Innerdør med Hvitmalt Karm 92mm Bredde

Denne slett massive innerdøren med hvitmalt karm er designet for å tilby både estetikk og funksjonalitet i ethvert rom. Med sitt enkle og moderne design er denne døren et utmerket valg for både hjem og kontormiljøer.

Egenskaper:

  • Uklassifisert dør: Denne døren er uklassifisert, noe som gir fleksibilitet i bruk uten spesifikke krav til brannmotstand eller lyddemping.
  • Hvitmalt overflate: Dørbladet er malt i en tidløs hvit nyanse (NCS S 0502-Y), som gir et rent og moderne utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler og tilfører rommet et lyst og innbydende preg.
  • 40mm tykt dørblad: Dørbladet har en tykkelse på 40mm, noe som sikrer en robust og solid følelse samtidig som det gir langvarig holdbarhet.
  • Massiv konstruksjon: Døren er bygget med en massiv kjerne som sikrer holdbarhet og pålitelighet. Den solide konstruksjonen gir en følelse av kvalitet og sikkerhet.
  • 92mm bred hvitmalt karm: Karmen er også malt i samme tidløse hvitfarge og måler 92mm i bredde, noe som gir et helhetlig og harmonisk utseende sammen med dørbladet.
  • Enkel og stilren: Døren har en glatt overflate uten dekorative elementer, noe som gir et rent og moderne uttrykk, samtidig som den forbedrer rommets estetikk.

Slett Massiv Innerdør med Hvitmalt Karm 92mm Bredde er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av enkelhet og funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets utseende, men også sikre en pålitelig og holdbar løsning for ditt interiør.