Formpressede/ lette innerdører
Se i AR
Slett Lett Dørblad

Slett Lett

Dørblad

Varenr: 101860
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
Fra 1 125,-

Slett Lett

Slett-serien representerer en moderne og minimalistisk tilnærming til interiørdesign, og Slett Lett med lett dørblad er et fremragende eksempel på dette. Denne innerdøren er designet for å gi rommet et stilrent og funksjonelt preg, noe som gjør den til et ideelt valg for både moderne og tradisjonelle interiører.

Egenskaper:

  • Minimalistisk design: Slett-serien er kjent for sitt rene og enkle utseende. Denne døren passer perfekt til både moderne og klassiske rom, og gir et elegant preg til ethvert interiør.
  • Lett konstruksjon: Dørbladet er lett, noe som gjør det enkelt å installere og håndtere. Den lette konstruksjonen betyr også at døren er enkel å åpne og lukke, noe som gir en brukervennlig opplevelse.
  • Hvit overflate: Dørbladet er malt i en klassisk hvit nyanse som gir rommet et lyst og innbydende utseende. Denne fargen er allsidig og komplementerer de fleste interiørstiler.
  • Enkel og glatt overflate: Døren har en jevn og glatt overflate som gir et moderne og stilrent uttrykk, samtidig som den forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Kostnadseffektiv: Den lette konstruksjonen gjør denne døren til et kostnadseffektivt valg uten å gå på bekostning av kvalitet og stil.

Slett Innerdør med Lett Dørblad er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med et moderne og elegant design. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.