Formpressede/ lette innerdører
Se i AR
Slett Lett Helt Glass Hvitmalt Dørblad

Slett Lett Helt Glass

Hvitmalt Dørblad

Varenr: 101871
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
3 825,-

Slett Lett Helt Glass

Slett-serien er kjent for sin minimalistiske og moderne tilnærming til interiørdesign, og Slett Lett med helt glass og hvitmalt dørblad er et fremragende eksempel på dette. Denne innerdøren er designet for å gi rommet et stilrent og funksjonelt preg, noe som gjør den til et ideelt valg for både moderne og klassiske interiører.

Egenskaper:

  • Moderne og minimalistisk design: Slett-serien er kjent for sitt rene og enkle utseende. Denne døren passer perfekt til både moderne og tradisjonelle rom, og gir et elegant preg til ethvert interiør.
  • Hvitmalt overflate: Dørbladet er malt i en tidløs hvit nyanse (NCS S 0502-Y) som gir rommet et lyst og innbydende utseende. Denne fargen er allsidig og komplementerer de fleste interiørstiler.
  • Helt glass: Døren er utstyrt med et stort felt av 4 mm klart herdet glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset slipper inn rikelig med naturlig lys, noe som skaper en lys og åpen atmosfære i rommet.
  • Lett konstruksjon: Dørbladet er lett, noe som gjør det enkelt å installere og håndtere. Den lette konstruksjonen gjør det også enkelt å åpne og lukke døren, noe som gir en brukervennlig opplevelse.
  • Enkel og glatt overflate: Døren har en jevn og glatt overflate som gir et rent og moderne uttrykk, samtidig som den forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.

Slett Lett Innerdør med Helt Glass og Hvitmalt Dørblad er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med et moderne og elegant design. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.