Formpressede/ lette innerdører
Se i AR
Slett Lett G40 Dørblad

Slett Lett G40

Dørblad

Varenr: 103964
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
3 375,-

Slett Lett G40

Slett-serien står for moderne og minimalistisk design, og Slett Lett med G40 dørblad er et flott eksempel på dette. Denne innerdøren er designet for å tilføre rommet et stilrent og funksjonelt preg, noe som gjør den til et ideelt valg for både moderne og klassiske interiører.

Egenskaper:

  • Minimalistisk design: Slett-serien er kjent for sitt rene og enkle utseende. Denne døren passer perfekt til både moderne og tradisjonelle rom, og gir et elegant preg til ethvert interiør.
  • Lett konstruksjon: Dørbladet er lett, noe som gjør det enkelt å installere og håndtere. Den lette konstruksjonen gjør det også enkelt å åpne og lukke døren, og gir en brukervennlig opplevelse.
  • G40 overflate: Dørbladet har en glatt G40 overflate, der brysthøyden er 40 cm, som gir rommet et moderne og stilrent utseende. Denne overflaten er både holdbar og lett å vedlikeholde.
  • Glassdetaljer: Døren er utstyrt med 4 mm klart herdet glass som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset slipper inn naturlig lys, noe som skaper en lys og åpen atmosfære i rommet.
  • Enkel og glatt overflate: Døren har en jevn og glatt overflate som gir et rent og moderne uttrykk, samtidig som den forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.

Slett Lett Innerdør med G40 Dørblad er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med et moderne og elegant design. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.